Dramą laimėjęs „Neptūnas“ iškovojo pergalę namuose

Dramą laimėjęs „Neptūnas“ iškovojo pergalę namuose

LKL nuotr.

Sekmadienį Klaipėdoje „Betsafe-LKL“ rungtynėse susitiko turnyrinės lentelės kaimynės. Vietos „Neptūnas“ (3/7) namų arenoje priėmė Kėdainių „Nevėžį-Optibet“ (3/8).  



Tai buvo pirmosios rungtynės, kai už klaipėdiečių komandos vairo stojo vyriausio trenerio pareigas iš Tomo Gaidamavičiaus perėmęs Sandis Buškevicas.  Latvio vadovaujami klaipėdiečiai 94:87 (22:12, 26:23, 24:24, 22:28) iškovojo trečiąją pergalę šiame „Betsafe-LKL“ sezone.

Šeimininkai rungtynes pradėjo su didesne energija ir savo pranašumą įrodinėjo nuo pirmųjų minučių. Po pirmojo rungtynių ketvirčio švieslentėje degė rezultatas rodantis šeimininkų pranašumą 22:12.  

Antrajame ketvirtyje svečiai iš Kėdainių savo atsilikimą buvo sumažinę iki 4 taškų, tačiau tai truko neilgai. Edgaro Želionio ir Deivido Gailiaus vedamas „Neptūnas“ antrajame kėlinyje finišavo galinai ir ilgąją pertrauką pradėjo turėdami solidų pranašumą – 48:35.  


Po ilgosios pertraukos puikią atkarpą „Neptūno“ ekipoje sužaidė Matas Jogėla, jis savo komandai padėjo trečiojo kėlinio viduryje pranašumą padidinti iki 19 taškų (63:44). Prieš lemiamą ketvirtį šeimininkai pirmavo 72:59.  

Lemiamas minutes svečiai iš Kėdainių žaidė su didele energija. Per pusę kėlinio jie savo atsilikimą sumažino iki 3 taškų (78:81), o vėliau rezultą išlygino (82:82), tačiau lemiamomis akimirkomis sėkmė lydėjo Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkus. Šeimininkai iškovojo sunkią pergalę 94:87.







LKL.lt

Video rekomendacijos: