J. Zdovcas: „Tokiose rungtynėse pasimato tikrieji žaidėjų charakteriai“ (VIDEO)

J. Zdovcas: „Tokiose rungtynėse pasimato tikrieji žaidėjų charakteriai“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai įtemptą savaitę užbaigė pergale „Žalgirio“ arenoje. Jure Zdovco treniruojami Lietuvos čempionai „Betsafe-LKL“ čempionate rezultatu 78:70 (14:19, 18:15, 31:13, 15:23) įveikė Alytaus „Dzūkijos“ komandą.



Nugalėtojų gretose rezultatyviausiai žaidęs E. Ulanovas pelnė 15 taškų ir atkovojo 7 kamuolius, o geriausiai jam talkino 13 taškų įmetęs Karolis Lukošiūnas. Pralaimėtojų gretose išsiskyrė 22 taškus įmetęs Joshua Newkirkas.

Po mačo abu treneriai kalbėjo:

„Trūko ir energijos, ir nusiteikimo. Bet su tokia problema LKL rungtynėse susiduriame ne pirmą kartą. Pagrindinė problema yra tai, kad žaidėjai nėra susikoncentravę 100 procentų. Jie galvoja, kad galbūt čia jie pasitaupys, o už juos sužais kažkas kitas. Tokiose rungtynėse pasimato tikrieji žaidėjų charakteriai. Pasimato, ar žaidėjai supranta rungtynių svarbą ir gali kovoti“, – po mačo kalbėjo J. Zdovcas.


„Rungtynės nebuvo blogos. Mes neblogai gynėmės, bet to maža. Pirmoje mačo pusėje niekaip negalėjo atsitverti žmonių, o antroje pusėje blogai startavo trečiajame kėlinyje. Sakiau žaidėjams, kad jei laikysime lygų rezultatą, galime užsikabinti. Vis dėlto susidūrėme su problemomis puolime, kamuolys nevaikščiojo taip, kaip turėjo vaikščioti“, – spaudos konferencijoje sakė „Dzūkijos“ vairininkas Ramūnas Cvirka.







LKL.lt

Video rekomendacijos: