J. Zdovcas: „Lekavičius turi charakterį, kuris tokiuose mačuose atsispindi“ (VIDEO)

J. Zdovcas: „Lekavičius turi charakterį, kuris tokiuose mačuose atsispindi“ (VIDEO)

LKL nuotr.

Kauno „Žalgiris“ (13/1) turėjo rimtai pavargti ir išgyventi pratęsimą, kad papildytų pergalių sąskaitą „Betsafe-LKL“.



Jures Zdovco auklėtiniai svečiuose 78:71 (21:16, 15:15, 15:14, 15:21, 12:5) palaužė Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ (8/6) klubą.

Po šio mačo abu treneriai kalbėjo:

„Už kovą vyrams reikia padėkoti, bet taško nėra. Kas, kad žaidėme beveik septyniese. Bet Ernestas irgi buvo puikus, jis mums padėjo. Vienas neatkovotas kamuolys po pramesto metimo, nekaltinu Roko, bet pasiimk tą kamuoliuką... Dar Ulė nuėjo į kairę. Čia vienas momentas, o kitas – neįmestas Patricko metimas.


Mes štabe kėlėme klausimą – kaip jis atrodys po 2 savaičių pertraukos, kiek bus išsimušęs. Manyčiau, kad šiandien jis nebuvo geriausios savo formos, nebuvo tikras generolas. Bet su juo vis tiek žaidimas kitas. Jaylinas irgi sužaidė gerai, bet jis net toks įžaidėjas, kokio noriu“, – sakė treneris Žydrūnas Urbonas.

„Tikėjausi sunkių rungtynių, žinojome, kad tai gera komanda. Nesu nustebintas tuo, kaip klostėsi mačas. Turėjome porą šansų perlaužti rungtynes, bet to nepadarėme. Pirmoje pusėje viskas buvo neblogai, bet nepataikėme laisvų metimų, antroje nebesidalijome kamuolio taip gerai, nepriėmėme protingų sprendimų, bet išlaikėme gynybą. Laimėjome gynybos dėka“, – sakė „Žalgirio“ strategas Jure Zdovcas.







LKL.lt

Video rekomendacijos: