J. Zdovcas: „Komandos žaidime – per daug savanaudiškumo“ (VIDEO)

J. Zdovcas: „Komandos žaidime – per daug savanaudiškumo“ (VIDEO)

LKL nuotr.

Beveik keturis mėnesius dėl traumos nerungtyniavęs Joffrey Lauvergne'as sugrįžo ant parketo ir iškart tapo vienu Kauno „Žalgirio“ (18-1) lyderių „Betsafe-LKL“ čempionato rungtynėse.



Vietiniame fronte dešimtą kartą paeiliui laimėję Jure Zdovco auklėtiniai išvykoje 77:60 (25:16, 16:21, 18:13, 18:10) nugalėjo Klaipėdos „Neptūno“ (6-11) krepšininkus, kurie patyrė ketvirtą nesėkmę iš eilės.

Po mačo abu treneriai kalbėjo:

„Pergalė nebuvo lengva, bet gera gynyba antroje mačo pusėje leido laimėti. Puolime taip pat atrodėme geriau nei praėjusiose rungtynėse. Žinoma, Milano klubas gynyboje žaidžiau daug geriau nei „Neptūnas“. Mūsų komandos žaidime vis dar matau per daug savanaudiškumo, žaidėjai neatlieka papildomo perdavimo“, – po pergalės kalbėjo J. Zdovcas.


Dainiaus Adomaičio auklėtiniai skendo klaidose: jie prarado 20 kamuolių, kuomet žalgiriečiai – dvigubai mažiau (10). Be to, šeimininkai pataikė vos 2 tritaškius iš 12 (17 proc. taiklumas).

„Krepšinį žaisti labai sunku, kai duodi varžovams tiek daug lengvų taškų. 20 iš 77 „Žalgirio“ taškų yra po klaidų – tai yra nedovanotina. Klaidos atsiranda dėl koncentracijos stokos ir skubėjimo. Žaidėjai ne iki galo supranta, kur galima rizikuoti, o kur ne“, – apgailestavo D. Adomaitis.







LKL.lt

Video rekomendacijos: