T. Websteris surinko NBA čempionams iššūkį galintį mesti Eurolygos žaidėjų penketą (VIDEO)

T. Websteris surinko NBA čempionams iššūkį galintį mesti Eurolygos žaidėjų penketą (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ komandos zelandietis Tai Websteris tapo pirmuoju šio sezono „Žalgiris Insider“ prenumeratorių klausimų-atsakymų rubrikos pašnekovu.



Jau sezono metu komandą papildęs gynėjas atsakė į įvairius komentatorių klausimus – nuo mėgstamiausio vaizdo žaidimo iki tai, kaip T.Websteris bando susitvarkyti su spaudimu iš aplinkos.

„Kaip susidoroju su spaudimu? Geras klausimas. Tiesiog bandau pasitikėti savo įdedamu darbu ir visu procesu. Visos treniruotės ir jose atliekamas darbas man labai padeda susitvarkyti su spaudimu aikštėje“, – tvirtino krepšininkas.

Atsakydamas į klausimą apie tai, kokia iš Eurolygos iš žaidėjų sudarytas penketas galėtų mesti iššūkį Milvokio „Bucks“ klubui, T.Websteris rinko puikiai žinomų krepšininkų sudėtį.


„Turėčiau į įžaidėjo poziciją pasirinkti Shane‘ą Larkiną. Atakuojančio gynėjo pozicijoje imčiau Vasilije Micičių. Šių dviejų gynėjų tandemas yra neišardomas. „Trečiuoju“ numeriu pasirinkčiau Dwyane‘ą Baconą. „Ketvirtuoju“ – Edgarą Ulanovą, man labai jis patinka šioje pozicijoje. Vidurio puolėjo pozicijoje matyčiau savo draugužį Tylerį Cavanaugh“, – šypsojosi T.Websteris.

Visos klausimų-atsakymų sesijos metu T.Websteris atsakė į klausimus apie savo aktyvumą socialiniuose tinkluose, vaidmenį „Žalgiryje“ ir daugybė kitų dalykų. Visą video gali pamatyti „Žalgiris Insider“ MVP plano prenumeratoriai.

Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: