G. Žibėnas: „Ieškome kažko panašaus kaip M. Ndouras“ (VIDEO)

G. Žibėnas: „Ieškome kažko panašaus kaip M. Ndouras“ (VIDEO)

Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ (9/9) komanda užtikrintai startavo, tačiau vėliau pranašumą iššvaistė, perleido iniciatyvą Vilniaus „Rytui“ (16/3) ir liko be pergalės.



Giedriaus Žibėno auklėtiniai svečiuose vykusiose „Betsafe-LKL“ rungtynėse 103:92 (18:29, 25:19, 30:24, 30:20) revanšavosi uteniškiams. Jiems tai šeštas pralaimėjimas per septynerias pastarąsias rungtynes.

Abu treneriai po mačo kalbėjo:

„Negali pykti, šiandien žaidėme krepšinį. „Rytas“ individualiu meistriškumu mus paėmė. Tam tikrose situacijose nesitikėjome, kad Smithas taip pataikys. Net išvykoje pikenroluose prieš jį ėjome per apačią. Aišku, gaila ir dėl pramestų baudų“, – pralaimėjimą reziumavo Žydrūnas Urbonas.


„Tragiškai pradėjome, buvo šaltas dušas. Mes žinome, kaip varžovai žais prieš mus – su triguba energija, kaip visada. Mes kalbėjome, kad reikia suduoti, bet vienu metu buvo minus 19. Čia mano kaltė, neradau tinkamų žodžių. Žaidėjai irgi turi sureaguoti tinkamai. Antroje pusėje perlaužėme rungtynes puolimu. Kalbant apie papildymą, tai ieškome panašaus stiliaus žaidėjo, koks buvo M. Ndouras. “, – sakė Giedrius Žibėnas.

LKL.lt

Video rekomendacijos: