J. Zdovcas: „K. Lukošiūnas tritaškius taip turėtų pataikyti ir Eurolygoje“ (VIDEO)

J. Zdovcas: „K. Lukošiūnas tritaškius taip turėtų pataikyti ir Eurolygoje“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ (19-1) krepšininkai laimėjo klaidų lenktynes prarasdami daugiau kamuolių už varžovus, tačiau pranašesni buvo ir taškų lenktynėse bei „Betsafe-LKL“ čempionate džiaugėsi pergale.



Pirmajame kėlinyje dominavę Jure Zdovco auklėtiniai namuose 99:70 (33:16, 23:21, 15:22, 28:11) įveikė Pasvalio „Pieno žvaigždes“ (3-15).

Po mačo abu treneriai kalbėjo:

„Pirmoje mačo pusėje nebuvau patenkintas gynyba, galėjome gynyboje būti stipresni ir agresyvesni. Po pertraukos leidome varžovams sumažiniti atsilikimą, bet galiausiai laimėjome beveik 30 taškų skirtumu, o tai yra gerai. Metėme pakankamai tritaškių, to reikėtų ir Eurolygoje, bet turint mažai treniruočių sunku susikurti tokias situacijas“, – kalbėjo J. Zdovcas.


„Šiandien „Žalgirio“ veidas buvo toks, koks turėtų būti ir Eurolygoje. Tai mums nepadėjo. Jie buvo pikti nuo pirmųjų minučių, puolime mums buvo sunku, mes uždusome. Tai buvo gera pamoka, kaip reikia gerai pradėti rungtynes. Vėliau atsitiesėme, bet pakovoi neleido nesusikalbėjimas tarp žaidėjų“, – apgailestavo pralaimėtojų vairininkas M. Šernius.

LKL.lt

Video rekomendacijos: