Po triumfo – liūdna žinia: M. Kalniečio laukia operacija

Po triumfo – liūdna žinia: M. Kalniečio laukia operacija

Citadele Karaliaus Mindaugo taurės turnyrą vainikavo žaidimas į vieną krepšį: nuo pirmųjų minučių finale dominavęs ir pasipriešinimo nesulaukęs Kauno „Žalgiris“ iškovojo pirmąjį sezono trofėjų.



Titulą apgynęs Kauno klubas finalo rungtynėse Vilniuje 91:66 (22:12, 24:15, 22:16, 23:23) sutalžė Panevėžio „Lietkabelį“ ir KMT čempionu tapo penktą kartą.

Po mačo „Žalgirio“ gynėjas Mantas Kalnietis džiaugėsi pirmuoju iškovotu trofėjumi, tačiau taip pat pranešė liūdną žinią – jam teks gultis ant operacinio stalo.

„Rezultatas neatspindi jų šios dienos pajėgumo. Tai rimtas važrovas – sveikinimai jiems. Kita vertus, šiandien nusipelnėme pergalės, nes buvome maksimaliai susikoncentravę, įvykdėme daugelį dalykų, kuriuos buvome susiplanavę prieš rungtynes.


LKL rungtynėse su „Rytu“ dar kartą pasisukau koją, kažkiek atsistačiau, bet šlubavimas išliko ir tai pasijunta žaidime. Žaidimas netenkina tiek manęs, tiek aplinkinių. Nusprendėme, kad ketvirtadienį aš operuojuosi koją ir nėra ką daugiau galvoti“, - teigė M. Kalnietis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: