„Nevėžis“ apsisprendė: komandos G. Žiemelio projektui neparduos

„Nevėžis“ apsisprendė: komandos G. Žiemelio projektui neparduos

Kėdainių „Nevėžio“ klubas oficialiai išplatino laišką, kuriame atskleidė, jog neplanuoja parduoti komandos Gedimino Žiemelio valdomai „Basketball Holding Company“ ir jokiose su tuo susijusiose derybose nedalyvauja.

Anksčiau „Basketball Holding Company“ kreipėsi į Kėdainių „Nevėžio“ ir Prienų „Labas GAS“ komandų atstovus dėl potencialaus klubų įsigijimo. BHC prezidentas Rimantas Kaukėnas teigia, jog svarstomi įvairūs būdai, kaip naujoji komanda galėtų žengti į sporto rinką.



„Paskutinias kelias savaites gavome keletą jūsų žinučių, dėl žiniasklaidoje pasirodžiusių pranešimų apie klubo pardavimą.

Norime įnešti daugiau aiškumo iš klubo pusės: taip, užklausų dėl klubo ar dalies klubo išpirkimo esame gavę, tačiau tai ir liko tiesiog užklausomis, o ne pasiūlymais. Per beveik tris klubo valdymo metus jokiose derybose nesame dalyvavę.

Šiuo metu mūsų pagrindinis tikslas yra patekimas į atkrintamasias bei pasiruošimas kitam sezonui, kuriam jau esame pasirašę net 7 sutartis su žaidėjais“, – rašė „Nevėžio“ ekipa.


Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: