G. Žibėnas: „Spauda sukuria tai, kas yra jai patogu“ (VIDEO)

G. Žibėnas: „Spauda sukuria tai, kas yra jai patogu“ (VIDEO)

Įdomios ir permainingos Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) rungtynės vyko Jonavoje, kur Vilniaus „Rytas“ (20/3) rezultatu 91:67 (18:18, 23:23, 20:16, 30:10) palaužė vietos „CBet“ (10/13) krepšininkus.



Po šio mačo abu treneriai kalbėjo:

„Mėnesį žaidėme su pirmo ketverto komandomis. Tik su „Lietkabeliu“ rungtynes paleidome, o visos kitos buvo tokios pačios. Galima daryti tokias išvadas: mūsų atsarginiai nieko neduoda, o išsimetus apie 30 tritaškių neturime net 30 proc. pataikymo. Nors išsimetame laisvi. Reikia pataikyti“, – sakė Virginijus Šeškus.

„Įėjome su gera energija, gerais veidais, geru susitelkimu gynyboje, geromis rankomis. Tris kėlinius „CBet“ žaidė gerai, bet užtekdavo mažytės mūsų klaidelės, kad jie nubaustų. Antroje pusėje jie pelnė tik 26 taškus, o tai buvo raktas į pergalę.


Dėl Ivano Buvos ir destrukcijos, tai žiniasklaida sukuria tai, kas yra jai patogu. Nemačiau nė vieno žiniasklaidos atstovo, kuris būtų su mumis komandoje, rūbinėje, kelionėse. Tai ir paliekame tą klausimą žiniasklaidai, iš kur ji tai sukuria“, – teigė Giedrius Žibėnas.

LKL.lt

Video rekomendacijos: