J. Zdovcas apie K. Maksvytį: „Man tai yra pirmoji tokia situacija karjeroje“ (G. Žibėno komentaras)

J. Zdovcas apie K. Maksvytį: „Man tai yra pirmoji tokia situacija karjeroje“ (G. Žibėno komentaras)

Vilniaus „Rytas“ (21-3) antrajame kėlinyje perėmė rungtynių kontrolę, ketvirtojo kėlinio pradžioje padidino apsukas dar labiau ir sudavė be Edgaro Ulanovo likusiam Kauno „Žalgiriui“ (22-2) antrąjį antausį šį sezoną.



Giedriaus Žibėno auklėtiniai savo sirgalių akivaizdoje Lietuvos čempionus nugalėjo 87:74 (17:19, 25:12, 20:26, 25:17) ir taip įnešė daugiau intrigos kovoje dėl pirmosios „Betsafe-LKL“ reguliariojo sezono pozicijos.

Po mačo abu treneriai kalbėjo:

„Mums reikėjo tokios pergalės, kietesnėse rungtynėse prieš kietesnį varžovą. Mums pavyko išvengti statiško krepšinio, kamuolys judėjo, žaidėme kartu. Noriu pabrėžti kiekvieno indėlį – kiekvienas kažką įnešė. Tikimės, kad Ulanovui nenutiko nieko rimto ir greitu metu jis pasveiks“, – sakė G. Žibėnas.


„Šiandien „Rytas“ buvo geresnė komanda. Tikėjausi sunkių rungtynių. Mes antrose tarpusavio rungtynėse sausį, turėdami vos septynis krepšininkus, žaidėme kur kas geriau. Šiandien mums akivaizdžiai pritrūko energijos.

Kalbant apie Maksvytį ir kitą sezoną, tai neabejotinai man tai yra pirmoji tokia situacija karjeroje. Turite paklausti savęs, kaip jaustumėtės mano situacijoje, nes bent jau man, tai skaudėtų... Bet ką jau padarysi. Esame profesionalai ir dirbame toliau“, – po mačo spaudos konferencijoje kalbėjo J. Zdovcas.

Krepsiniozinios.lt ir LKL.lt

Video rekomendacijos: