G. Žibėnas: „Esame taip susitelkę kartu kaip šį sezoną dar nebuvome“ (VIDEO)

G. Žibėnas: „Esame taip susitelkę kartu kaip šį sezoną dar nebuvome“ (VIDEO)

Kennethas Smithas tylėjo ilgą laiką, tačiau ėmė rinkti taškus tada, kai to reikėjo labiausiai, ir taip lėmė labai svarbią Vilniaus „Ryto“ (24-3) pergalę „Betsafe-LKL“.



Giedriaus Žibėno auklėtiniai 82:74 (18:14, 22:27, 14:16, 28:17) namuose palaužė pabaigoje subyrėjusią Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ (13-14).

Po šio mačo abu treneriai kalbėjo:

„Šiandien daug kentėjome. Prametėme daug lengvų metimų, bet kai buvo sunkiausia, visus kreditus atiduodame vilniečiams, arenai. Šiek tiek abejojome, kaip bus per Velykas, bet jie grįžo į areną, žinojo rungtynių svarbą ir šiandien aš be žodžių. Atsilikome 9 taškais, vėliau sužaidėme geras 5 minutes – to užteko. Suprantame, jog likusiose rungtynėse to gali neužtekti“, – džiaugėsi Giedrius Žibėnas.


„Labai apmaudus pralaimėjimas. 35 minutes kontroliavome rungtynes, laikėmės drausmės, kažkur rizika pasiteisino. Įspūdingą darbą atliko Matulis su Lekūnu, stabdydami Smithą, bet gale padariau klaidų ir aš, kažkur žaidėjai nuvargo, priėmėme blogus sprendimus ir pralaimėjome“, – sakė Nedas Pacevičius.

LKL.lt ir Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: