J. Mačiulis apie „Žalgirį“: „Arba vyrai yra pervargę, arba kažkas blogo vyksta komandos viduje“

J. Mačiulis apie „Žalgirį“: „Arba vyrai yra pervargę, arba kažkas blogo vyksta komandos viduje“

LKL nuotr.

Panevėžio „Lietkabelis“ (22-7) rodė nuostabų žaidimą ir taip atėmė iš Kauno „Žalgirio“ (25-4) net teorines galimybes užimti pirmąją vietą Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) reguliariajame sezone.



Nenado Čanako auklėtiniai namie 85:67 (24:16, 32:16, 17:22, 12:13) sutriuškino Kazio Maksvyčio treniruojamus žalgiriečius.

Šis mačas reiškia, kad „Žalgiris“ reguliarųjį sezoną baigs antras, „Lietkabelis“ – trečias, tuo tarpu Vilniaus „Rytas“ (25-3) – pirmas.

Po mačo buvęs „Žalgirio“ puolėjas, o dabar Kėdainiuose dirbantis Jonas Mačiulis teigė, kad labai nusivylė LKL čempionų pasirodymu.


„Aš manau, kad tokie pasyvūs „Žalgirio“ vyrai LKL čempionate buvo vos du kartus. Kai pralaimėjo Vilniaus „Rytui“ ir Jonavos „CBet“ komandoms. Visiškai žaidė be energijos. Pamenu, kad po pralaimėjimo jonaviečiams, didžioji dalis šį pralaimėjimą nurašė, kad „Žalgirio“ žaidėjai buvo blogai nusiteikė ir kaltino Jure Zdovcą. Dabar praėjo beveik 3 savaitės ir vėl matome tą patį.

Išvada paprasta. Arba jie visi yra pervargę nuo šio sekinančio sezono ir treniruočių, arba kažkas yra komandos viduje“, - pasakojo J. Mačiulis.

Tuo metu „Žalgirio“ vyr. treneris Kazys Maksvytis po pralaimėjimo kalbėjo:

„Gėda matyti taip žaidžiančią komandą. Padarėme gimtadienio šventę Nenadui, nors to nenorėjome. Pirmoje pusėje net nebuvo krepšinio reikalai, niekaip nesupratome, kaip „Lietkabelis“, turėjęs 3 rungtynes per 6 dienas, atrodė šviežesnis ir labiau motyvuotas“, – teigė Kazys Maksvytis.



Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: