K. Lukošiūnas ir E. Beržininkaitis apie „Lietkabelį“: „Jie turi viską, ko reikia komandai“

K. Lukošiūnas ir E. Beržininkaitis apie „Lietkabelį“: „Jie turi viską, ko reikia komandai“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai jau šeštadienį pradės „Betsafe-LKL“ čempionato pusfinalio seriją su Panevėžio „Lietkabelio“ klubu ir pirmąsias serijos iki trijų pergalių rungtynes žais „Žalgirio“ arenoje.



Kol žalgiriečiai ketvirtfinalio serijos baigtį su Klaipėdos „Neptūnu“ aiškinosi net penkiuose susitikimuose, panevėžiečiai ketvirtfinalyje Utenos komandą įveikė užtikrintai 3:0.

Reguliariojo LKL čempionato sezono metu Kauno „Žalgiris“ prieš „Lietkabelį“ laimėjo dukart, o paskutinė dvikova Panevėžyje baigėsi Nenado Čanako auklėtinių pergale.

Rungtynių išvakarėse „Žalgiris Insider“ prenumeratoriai jau gali susipažinti su krepšininko Karolio Lukošiūno ir trenerio Evaldo Beržininkaičio įžvalgomis apie pergalingai pasibaigusią ketvirtfinalio seriją bei būsimą varžovą iš Panevėžio.


„Tai tikrai gana lygi komanda, turinti 9-10 žaidėjų, gerai susižaidusi, turinti ilgus derinius, gerus jų išpildytojus, gerus vidurio puolėjus ir metikus, skirtingus žaidėjus. Manau, kad jie turi viską, ko reikia komandai“, – pasakojo Karolis Lukošiūnas.

Dar daugiau detalių apie būsimus varžovus atskleidė jau minėtas Lietuvos čempionų trenerių štabo narys.

„Visų pirma, jie išsiskiria geru žaidimu. „Lietkabelis“ labai solidžiai pasirodė Europos taurėje, LKL jie taip pat solidžiai kovoja. Tai labai gerai fiziškai sudėta komanda ir jeigu sakiau, kad „Neptūnas“ yra fiziškai stipri komanda, tai jie yra net stipresni. Jie žaidžia labai protingai, viskas sustyguota, ilgoki deriniai ir jie niekur neskuba, žaidžia protingai ir su dideliu fiziškumu“, – varžovus analizavo E.Beržininkaitis.

Visą video su K.Lukošiūnu, E.Beržininkaičiu ir vaizdais iš pasiruošimo rungtynėms jau dabar pamatyti gali visi „Žalgiris Insider“ prenumeratoriai.

Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: