„B Tribūna“ sutiko su A. Sireikos išsakytomis pastabomis

„B Tribūna“ sutiko su A. Sireikos išsakytomis pastabomis

FIBA nuotr.

Vilniaus "Ryto" komanda pergale pradėjo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pusfinalį prieš "Šiaulių -7bet" klubą, o susitikimo pradžioje sostinės klubo aistruoliai surengė raudoną konfeti bangą, po kurios teko rungtynių startą atidėti mažiausiai 10 minučių.



Raudonus lapelius nuo parketo keliomis šluotomis pasikeisdami valė ir savanoriai vaikai, ir teisėjai, ir patys krepšininkai. Po rungtynių spaudos konferencijoje šį įvykį apžvelgęs šiauliečių strategas Antanas Sireika nebuvo patenkintas tuo, kad šios iniciatyvos padarinių pašalinimas užtruko tiek ilgai ir teigė, kad tam turėtų būti pasiruošta iš anksto.

"Reikėjo pasirūpinti, kad būtų daugiau šluotų, man nepatiko", - po mačo sakė Saulės miesto ekipos vairininkas.

"Ryto" ekipos ultros "B tribūna" šiandien socialiniame tinkle "Facebook" pasidžiaugė, kad šiuo komandos palaikymo žingsniu pavyko sukurti neeilinę atmosferą, tačiau priėmė A. Sireikos išsakytas pastabas.


"Suprantame, jog ne viskas buvo idealu - konfeti tikrai neturi valyti maži vaikai ar žaidėjai (už tai jų galima atsiprašyti). Valymo procesas turi būti greitesnis. Sireikos pastabos dėl pasiruošimo teisingos. Labai stipriai nepykite, kartu su klubu darysime išvadas", - rašė "B tribūna".

Primename, kad serijoje iki trijų pergalių vilniečiai dabar yra priekyje 1:0, o antrosios serijos rungtynės bus žaidžiamos sekmadienį Šiauliuose.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: