Naktiniame klube buvę „Žalgirio“ žaidėjai sulauks suspendavimo?

Naktiniame klube buvę „Žalgirio“ žaidėjai sulauks suspendavimo?

LKL nuotr.

„Žalgiris“ po vakar skaudaus pralaimėjimo Panevėžio „Lietkabeliui“ pirmą kartą per Lietuvos krepšinio lygos (LKL) istoriją nežais finale, tačiau ištikimiausi „Žalgirio“ fanai „Green White Boys“ po rungtynių užfiksavo Kauno komandos žaidėjus naktiniame klube.



„Ką daro legendinės komandos žaidėjai pirmąkart istorijoje gėdingai nepatekę į finalą? Grįžta namo ir eina miegot? Užsidaro salėje ir ruošiasi kovai dėl 3 vietos?

Ne, jie tiesiog nesukdami galvos, linksminasi Cosa Nostra klube.

Palaikėme žaidėjus ir komandą net ir po tragiškų atkrintamųjų, bet rytoj lauksime iš klubo atitinkamų veiksmų.


O kas šiandien dar esate Kauno mieste mielai galite pasveikinti komandą Cosa Nostra klube.

(Video matote Websterį, kita komandos dalis pasislėpus po užuolaidomis)“, - rašo GWB.

Sekmadienį „Žalgiris“ socialiniame tinkle išplatino pranešimą, smerkdamas tokį elgesį.

„Kauno „Žalgirio“ klubas apgailestauja, kad komandai ir jos sirgaliams išgyvenant sunkiausią sezoną nepriklausomos Lietuvos istorijoje, kai kurių komandos narių poelgiai neatitinka klubo pozicijos ir vertybių.

Klubas tokio elgesio netoleruoja ir aiškinasi situaciją. Nors iš rungtynių Panevėžyje sugrįžusios komandos didžioji dalis išsiskirstė po namus, kelių žaidėjų elgesys neatitiko klubo vertybių, todėl žaidėjams bus taikomos nuobaudos, numatytos pagal komandos vidaus taisykles“, - rašė klubas.



Krepsiniozinios.lt žiniomis, naktiniame klube buvo 5-6 žalgiriečiai, o artimiausiu metu „Žalgirio“ komandos vadovai šiuos žaidėjus iškvies „ant kilimėlio“.


Žalgiriečiai turėtų sulaukti piniginės baudos. Svarstoma, kad kai kurie žaidėjai gali būti suspenduoti, nes toks elgesys jau buvo ne pirmą kartą.

Primename, kad trečiadienį „Žalgiris“ pradės kovą dėl bronzos su „Šiaulių“ krepšininkais.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: