„Žalgirio“ naujokas A. Butkevičius per du sezonus uždirbs solidžią sumą

„Žalgirio“ naujokas A. Butkevičius per du sezonus uždirbs solidžią sumą

LKL.lt ir FIBA nuotr.

Ateinančio sezono Kauno „Žalgirio“ sudėtyje jau antrasis naujokas. Prie sutartį su klubu sudariusio Lauryno Biručio prisijungė dar vienas lietuvis Arnas Butkevičius.



Kauno „Žalgirio“ klubas su A.Butkevičiumi sudarė dvejų metų kontraktą.

Taip pat ima aiškėti, kokį atlyginimą 29 metų 196 cm ūgio puolėjas gaus „Žalgirio“ klube.

„Basket Overtime“ informuoja, kad „Žalgirio“ ekipoje A. Butkevičius pirmą sezoną uždirbs apie 280 tūkst. eurų. Krepsiniozinios.lt žiniomis, atletas gaus apie 300 tūkst. eurų atlyginimą.


Tuo metu antrąjį sezoną A. Butkevičiaus sąskaitą turėtų papildyti apie 350 tūkst. eurų.

Tai reiškia, kad puolėjas per dvejus metus iš „Žalgirio“ ekipos uždirbs apie 630 tūkst. eurų.



Primename, kad A. Butkevičius „Ryto“ garbę gynė nuo 2017-ųjų, o pastaruosius du sezonus turėjo kapitono raištį.

LKL čempionu šiemet pirmą kartą karjeroje tapęs A. Butkevičius buvo pripažintas finalo serijos MVP.

Penkerių rungtynių finalo serijoje su Panevėžio „Lietkabeliu“ 196 cm ūgio krepšininko rodikliai siekė 11 taškų, 5,6 atkovoto kamuolio, 3 rezultatyvius perdavimus ir 15,6 naudingumo balo per 26 žaidimo minutes.

A. Butkevičius yra puikiai pažįstamas „Žalgirio“ treneriui Kaziui Maksvyčiui. Kartu jie dirbo jaunimo rinktinėse, taip pat Vilniaus „Sakaluose“ ir Klaipėdos „Neptūne“.


„Visų pirma, norėčiau padėkoti „Žalgirio“ organizacijai už tikėjimą manimi ir suteiktą galimybę parodyti save aukščiausiame lygyje. Galiu prižadėti, kad visuomet atiduosiu visą save komandai ir kovai dėl pergalių, – Žalgiris.lt sakė A.Butkevičius. – Sprendimas nebuvo sudėtingas, nes „Žalgiris“ ir treneris Kazys parodė didelį dėmesį ir norą mane matyti komandoje, tad derybos netruko ilgai. Žinau kad, tai ekipa visuomet kelianti sau didžiausius tikslus ir siekianti aukščiausiu rezultatų. Su nekantrumu laukiu meto, kai galėsiu prisidėti prie klubo istorijos kūrimo.“

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: