A. Butkevičius tarė „sudie“: „Laikas Vilniuje buvo nepamirštamas“

A. Butkevičius tarė „sudie“: „Laikas Vilniuje buvo nepamirštamas“

LKL nuotr.

Kauno „Žalgirio“ gretas papildė dar vienas naujokas. Prie sutartį su klubu sudariusio Lauryno Biručio bei Rolando Šmito prisijungė dar vienas lietuvis Arnas Butkevičius.



Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės narys pastaraisiais metais rungtyniavo sostinėje, buvo Vilniaus „Ryto“ komandos kapitonu, paskutiniame savo sezone iškovojo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) titulą ir buvo pripažintas finalo serijos naudingiausiu žaidėju.

Palikdamas sostinės komandą, A. Butkevičius tarė „sudie“ Vilniaus „Ryto“ komandai.

Puolėjas socialiniame tinkle pasidalijo jautria žinute.


„Lik sveikas, Vilniau…

4,5 metų, kuriuos praleidau Vilniuje ir „Ryte“, buvo nepamirštami. Atvykome i Vilnių būdami dviese, aš ir mano žmona, atsisveikiname jau keturiese ir su dar vienu žiedu ant rankos. Gavome daugiau nei galėjome prašyti ar tikėjomės. Draugai, istorijos, patirtys ir pergalės, kurių nepamiršime. Už visą šį laiką norisi padėkoti visiems žmonėms, kurie supo mus ir palaikė bei padėjo jaustis kaip namuose. Organizacijai, darbuotojams, treneriams, žaidėjams, fanams.

Didelis AČIŪ visiems jums! Ir iki pasimatymo“, – rašė A. Butkevičius.

Praėjusiame Lietuvos krepšinio lygos sezone lengvasis krašto puolėjas vidutiniškai pelnė po 8,6 taško, atkovodavo po 4,9 kamuolio, atlikdavo po 2,3 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 13 naudingumo balų per rungtynes, o finalo serijoje vidutiniškai rinko po 11 taškų ir po 15,6 naudingumo balų.

Panašius skaičius A.Butkevičius demonstravo ir Čempionų lygos turnyre. Ten 29-erių krepšininkas pelnė po 7,4 taško ir atkovodavo po 5 kamuolius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: