Aiškėja, kokį atlyginimą „Ryto“ ekipoje turėtų gauti gynėjas M. Fosteris

Aiškėja, kokį atlyginimą „Ryto“ ekipoje turėtų gauti gynėjas M. Fosteris

FIBA nuotr.

Vilniaus „Ryto“ gretose – atletiškas gynėjas. Lietuvos čempionai pasirašė sutartį su Eurolygos patirties turinčiu ir praėjusiame sezone NBA G lygos čempionu tapusiu 27-erių Marcusu Fosteriu.



Su „Rio Grande Valley Vipers“ komanda NBA G lygos trofėjų laimėjęs 191 cm ūgio amerikietis per 33 sužaistus mačus fiksavo 18,7 taško, 3,9 atkovoto kamuolio ir 4,3 rezultatyvaus perdavimo rodiklius.

Po sėkmingo sezono už Atlanto, gynėjas išvyko į Graikiją. Prie Patrų „Promitheas“ prisijungęs M. Fosteris iškart įšoko į Graikijos lygos atkrintamųjų traukinį.

Taip pat ima aiškėti ir gynėjo atlyginimas.


Krepsiniozinios.lt žiniomis, M. Fosteris „Ryto“ ekipoje turėtų gauti apie 200/250 tūkst. eurų. atlyginimą.

M. Fosteris bus brangiausias kito sezono „Ryto“ žaidėjas.

Arčiausiai M. Fosterio turėtų būti Martynas Echodas, kuris kitą sezoną uždirbs apie 200 tūkst. eurų.

Europoje karjerą pradėjęs ir į Holono „Hapoel“ atvykęs krepšininkas jau pirmajame savo sezone surengė ne vieną įsimintiną pasirodymą. Amerikietis per rungtynes rinko net po 20,2 taško ir buvo antras rezultatyviausias Izraelio lygos 2019–2020 m. sezono krepšininkas.

Palikęs Holono klubą, gynėjas pasirašė kontraktą su Atėnų „Panathinaikos“. Eurolygoje M. Fosteris sužaidė 20 rungtynių ir demonstravo 6 taškų, 1,2 atkovoto kamuolio bei 1 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: