„CBet“ ir toliau rems Jonavos klubą

„CBet“ ir toliau rems Jonavos klubą

Jonavos komandos vadovas Vaidas Vaškevičius pasidžiaugė ir patvirtino, jog ateinančiame 2022/2023 metų Lietuvos krepšinio lygos sezone klubo generalinis partneris nesikeis. Juo jau trečius metus bus „CBet“ prekės ženklas, ypač prisidedantis prie sparčiai gerėjančių jonaviečių rezultatų bei krepšinio vystymo regione.



„Džiaugiamės dėl praėjusiame sezone klubo pasiektų rezultatų, nuostabių Jonavos miesto sirgalių palaikymo kultūros ir augančio organizacijos profesionalumo.  Šiemet tikslų kartelė  kyla dar aukščiau ir tikime, kad klubas pasieks puikius rezultatus“, –  sakė Jonavos klubo perspektyvomis tikintis „CBet“ marketingo vadovas Evaldas Magelinskas.

Virginijaus Šeškaus bei „CBet“ era Jonavoje tęsiasi: klubas per kelis sezonus ne tik pasiekė istorines pergales, tačiau ir neprarado noro augti. Pernai stipriausioje šalies krepšinio lygoje debiutavę jonaviečiai žengs pirmuosius žingsnius tarptautiniuose turnyruose ir šiemet rugsėjo pabaigoje bandys įveikti FIBA „Europe Cup“ atranką.

Jonavos klubo prezidentas džiaugėsi, jog ilgalaikis bendradarbiavimas su „CBet“ organizacija labai prisideda prie komandos stabilios finansinės padėties, padeda vystyti įvairius projektus už aikštelės ribų ir jau trečius metus veda į priekį.

BcJonava.lt

Video rekomendacijos: