„Wolves“ turės fanų įsitraukimo projektų vadovą

„Wolves“ turės fanų įsitraukimo projektų vadovą

Wolves nuotr.

BC “Wolves” krepšinio klubo administracijos gretas papildė naujas narys – fanų įsitraukimo projektų vadovas Pavelas Kovtunecqw, kuris ekipoje rūpinsis sirgalių bendruomenės kūrimu ir augimu.



P. Kovtunecas įsitikinęs, kad kokybiškas komandos ir jos sirgalių tarpusavio santykis yra labai svarbi sporto dalis, todėl fanams bus skiriamas didelis dėmesys.

„Mano misija komandoje yra mažinti atstumą tarp klubo ir sirgalių, sukurti glaudų tarpusavio ryšį, sujungti juos į vientisą darinį, kurį vadinsime „Wolves“ klubu. Todėl siekiame būti atviri, bendruomeniški ir stengtis, kad fanai jaustųsi svarbia klubo dalimi“, – sako P. Kovtunecas.

Komandos komplektacijos darbus baiginėjantis „Wolves“ klubas savo pirmąjį sezoną varžysis Alytaus arenoje, o vėliau persikels į sostinę. Nepaisant to, P. Kovtuneco teigimu, klubui visi sirgaliai yra vienodai svarbūs.


„Pirmoji mano užduotis yra užmegzti glaudų ryšį su Alytumi ir alytiškiais, kuris išliktų stiprus nepriklausomai nuo to, kur vėliau žais „Wolves“. Mums svarbu sukurti ir išlaikyti ryšį su miestu, kuriame yra mūsų klubo ištakos ir kur pradėsime savo kelią bei bus pasiektos pirmosios pergalės“, – teigia naujasis klubo narys.

„Iki sezono pradžios dar turime beveik du mėnesius, bet jau pradedame bendravimą su vietiniais krepšinio fanais, sporto organizacijomis ir valdžios atstovais. Norime, kad mūsų komandos nariai ir krepšinio aistruoliai turėtų galimybę vienas kitą pažinti dar prieš sezono pradžią. Į savo veiklą įtrauksime ir visuomenei gerai žinomų žmonių, bet apie tai paskelbsime šiek tiek vėliau“, – priduria fanų įsitraukimo projektų vadovas.

Vadybos specialistui P. Kovtunecas Lietuvos sporto rinka nėra naujiena – praeityje jis ėjo Lietuvos kikboksingo federacijos viceprezidento pareigas, užėmė Lietuvos bokso federacijos viceprezidento kėdę bei dirbo šalies sporto talentų vadybininku.

Sportas.info

Video rekomendacijos: