„Wolves" naujokas H. Invernizzi: „Žaidimo supratimas yra mano stiprybė"

„Wolves" naujokas H. Invernizzi: „Žaidimo supratimas yra mano stiprybė"

Hugo Invernizzi pirmadienį atvyko į Lietuvą, kur prisijungė prie pasiruošimo stovyklą pradedančių „Wolves" komandos draugų. Krepšininkas pirmojoje treniruotėje nedalyvavo, nes dar nespėjo atlikti medicininės patikros, tačiau netrukus pradės darbą su komanda.



Išskirtinai tik savo gimtosios šalies komandose žaidęs 29 metų 198 cm ūgio žaidėjas, garsėjantis snaiperio savybėmis, pastaruosius trejus metus praleido Limožo CSP gretose.

Visas rungtynes pradėjęs starto penkete, krepšininkas Prancūzijos stipriausios lygos čempionate vidutiniškai rinko po 7,3 taško, iš toli atakuodamas 42 proc. taiklumu, atkovojo po 4,5 kamuolio ir atlikdavo po 2,6 rezultatyvaus perdavimo, aikštelėje praleisdamas po 30,3 minutės.

„Mačiau, kad kuriamas ambicingas projektas, jau prieš mane pasirašyti puikūs žaidėjai. Tai mano pirma komanda užsienyje, manau, ji puikiai tinka man. Pastaraisiais metais Prancūzijoje esu žinomas, kaip geras metikas. Žaidimo supratimas, manau, irgi yra mano stiprybė. Prancūzijoje mes taip pat žaidžiame greitai su kieta gynyba. Todėl toks žaidimo stilius man tinka", - teigia H. Invernizzi.


Sportas.info

Video rekomendacijos: