Drąsus R. Kurtinaičio pareiškimas: tikisi laimėti LKL ir kitus turnyrus bei čempionatus

Drąsus R. Kurtinaičio pareiškimas: tikisi laimėti LKL ir kitus turnyrus bei čempionatus

Wolves nuotr.

Artėjančiam krepšinio sezonui besiruošianti BC „Wolves“ komanda pirmadienį pradės draugiškų rungtynių ciklą. Jame suplanuotos septynios akistatos su varžovais iš Lietuvos ir užsienio. Radus tinkamą oponentą, Vilkai sužais dar vienerias papildomas rungtynes.



Tuo metu rugsėjo 9-10 dienomis “Wolves” dalyvaus Vlado Garasto taurės turnyre Klaipėdoje. Jo pusfinalyje Vilkai kovos su Latvijos čempionu Rygos VEF, o mažajame arba didžiajame finale kitą dieną lauks Klaipėdos „Neptūnas“ arba Estijos čempionatas Estijos čempionai Pernu „Parnu Sadam“.

Prieš šį turnyrą savo mintys pasidalijo „Wolves“ ekipos vyr. treneris Rimas Kurtinaitis, kuris pareiškė, kad šį sezoną nori laimėti visus turnyrus.

„Tikslai visada yra aukščiausi. Šiuo metu neturime 3 geriausių savo krepšininkų. Geriausių, nes jie yra pakviesti į rinktines: Argentijos rinktinėje šiuo metu dirba Marcosas Delia, Lietuvos – Eigirdas Žukauskas ir Kristupas Žemaitis. Neturint svarbių žaidėjų, bus sudėtingiau, bet tai nieko nekeičia. Ruošiames sezonui bei norime laimėti visus turnyrus ir čempionatus, kuriuose dalyvausime“, – pabrėžė Kurtinaitis.


Strategas žino Garasto turnyrų lygį ir sulaukęs kvietimo nedvejojęs sutiko jėgas išbandyti būtent Klaipėdoje.

„Esu šiame turnyre dalyvavęs su keliomis treniruotomis komandomis. Prieš sezoną daug komandų ieško, su kuo sužaisti draugiškas rungtynes, o šis turnyras vyksta Klaipėdoje, kur nemaža dalis komandų dėl gerų sąlygų ruošiasi sezonams. Pamenu, kad anksčiau šis turnyras buvo išaugęs iki 8 dalyvių ir man jis visada labai patiko, mielai jame dalyvaudavau. Todėl šiemet, sulaukęs kvietimo, nedvejodamas sutikau“, – sakė Kurtinaitis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: