Visuotinės bilietų prekybos pradžią „Žalgiris“ pasitinka su naujienomis

Visuotinės bilietų prekybos pradžią „Žalgiris“ pasitinka su naujienomis

Zalgiris.lt nuotr.

Krepšinio aistruoliai jau gali įsigyti bilietus į visas Kauno „Žalgirio“ reguliariojo sezono rungtynes – prasidėjo visuotinė bilietų prekyba į žalgiriečių mačus „Žalgirio“ arenoje Eurolygos ir „Betsafe-LKL“ pirmenybėse.



Norintys iš arti išvysti ryškiausias Eurolygos žvaigždes turėtų suskubti ir užsiimti geriausias vietas „Žalgirio“ arenoje, į kurią atvyks 17 pajėgiausių Europos krepšinio klubų.

Pasinerdamas į naujojo sezonas kovas Kauno „Žalgiris“ sirgaliams pristato naujieną – galimybę sujungti dvi veiklas: mylimos komandos palaikymą ir apsilankymą ką tik duris atvėrusiame „Žalgirio“ arenos baseine.

Visose spalio, lapkričio ir gruodžio Eurolygos rungtynėse bus galima įsigyti specialų „Žalgiris derinio“ rinkinį, pasirenkant bilietą Sidabrinėje zonoje (1 aukšte) arba Rožinėje zonoje (3 aukšte). Kartu su bilietu į Eurolygos rungtynes sirgaliai gaus vienkartinį bilietą apsilankymui „Žalgirio“ arenos baseine ir „Zalgirisshop.lt“ bliuzoną (perkant bilietą 1 aukšte) arba „Zalgirisshop.lt“ marškinėlius (perkant bilietą 3 aukšte).


„Žalgiris derinio“ paketą įsigiję žiūrovai bilietus į rungtynes ir baseiną gaus iškart, o įsigytą atributiką galės atsiimti rungtynių dieną „Žalgirio“ arenoje įsikūrusioje „Zalgirisshop.lt“ parduotuvėje ir tuoj pat ja pasipuošti. Daugiau informacijos apie paketus galima rasti čia.

Papildomų nuolaidų sulauks ir vietinėse pirmenybėse komandą palaikantys gerbėjai. „Betsafe-LKL“ čempionate rungtyniaus 12 komandų, o reguliariajame sezone bus sužaisti 3 ratai. Tai reiškia, kad „Žalgirio“ arenoje įvyks mažiausiai 17 „Betsafe-LKL“ mačų. Dauguma jų vyks sekmadieniais, todėl į „Žalgirio“ areną sugrįš „Šeimų rungtynės“ – sirgaliai bus raginami į rungtynes atvykti kartu su šeima, o moksleiviai, studentai bei senjorai galės pasinaudoti taikoma nuolaida perkant bilietą į rungtynes.

Taip pat grįžta išskirtinė galimybė stebėti „Žalgirio“ rungtynes šeimai pritaikytoje ložėje. Privalumai – atskiras VIP įėjimas ir pramogos ložėje. Į bilieto kainą įskaičiuotas ir specialus meniu pasiūlymas. Suaugusiojo bilietas šeimos ložėje kainuos tik 15 eurų, moksleiviams bus taikoma nuolaida, o vaikai iki 6 m. įleidžiami nemokamai. Toje pačioje ložėje vaikams bus įrengtas vaikų žaidimų kampelis, kuriame jaunieji „Žalgirio“ arenos lankytojai galės piešti, dėlioti dėliones ir sulauks Žalgirinio ir kitų personažų apsilankymo.

„Betsafe-LKL“ rungtynės darbo dienomis bus skelbiamos „Kolegų rungtynėmis“, o tarp papildomų pramogų apsilankymas „Žalgirio“ arenoje esančiame „Bare 11“, kur prieš rungtynes galima pasimėgauti neapolietiškomis picomis ar pasirungti prie smiginio lentų.

Išsirinkti vietas į visas Eurolygos bei „Betsafe-LKL“ rungtynes galima apsilankius „Žalgirio“ bilietų pardavimo puslapyje.

Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: