„Ryto Balsas“: „Akivaizdu, kad Normantas, Fosteris ir Radzevičius bus mūsų komandos lyderiai“

„Ryto Balsas“: „Akivaizdu, kad Normantas, Fosteris ir Radzevičius bus mūsų komandos lyderiai“

LKL nuotr.

Prasidėjusiame Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) sezone atėjo laikas ir čempionų startui.



Vilniaus „Rytas“ (1-0) titulo gynybą pradėjo išvykos maču prieš Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ (0-1), kurį laimėjo 90:88 (15:28, 19:19, 31:17, 25:24).

Po šio mačo pasisakyti nusprendė „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Po ilgos vasaros pagaliau į aikštę grįžo mūsų mylimas “Rytas”. Sekmadienį rungtynes prieš vietos “Juventus” laimėjo .


Iki ilgosios pertraukos vilniečiai turėjo daug sunkumų tiek puolime, tiek gynyboje. Utenos komandos gynėjų spaudimas išmušė iš vėžių mūsų komandos žaidimą, dėka ko praradom kamuolį net 19 kartų. Gynyboje taip pat sunkiai sekasi tvarkytis su “Juventus” kūrėjais A.Hamiltonu ir J.Evansu, kurie kartu įmetė beveik pusę savo komandos taškų.

Puolime “Ryto” komandai pritrūko taiklių tolimų metimų, kur patikrintų snaiperių E.Fridrikssono ir G.Masiulio tritaškių statistika šiose rungtynėse buvo nepavydėtini 0 iš 9. Tuo tarpu į Vilnių sugrįžęs M.Echodas taip pat neatrodė solidžiai rungtynėse sekmadienio vakarą, dažnai klysdamas. Iš šių žaidėjų artėjančiose varžybose lauksime daugiau naudos.

Tiesa, puikiai Utenoje atrodė M.Normantas ir M.Fosteris. Bausdami varžovus aštriais reidais link krepšio, jie taip pat buvo vieninteliai žaidėjai, sugebėję nubausti varžovus iš tolimos distancijos. Jiems padėjo G.Radzevičius, atkovodamas 13 kamuolių. Bet čia jau nieko keisto. Akivaizdu, kad šie krepšininkai ir bus mūsų komandos lyderiai.

Ketvirtadienį, 18:50, “Rytas” stos į kovą “Jeep” arenoj su Klaipėdos “Neptūnu”, tad raginame visus vilniečius nesnausti ir pirkti bilietus, kol jų dar yra“, - rašė „Ryto Balsas“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: