R. Kurtinaitis: „Noriu, kad žaidėjai per laisvą dieną sumestų po tūkstantį metimų“ (VIDEO)

R. Kurtinaitis: „Noriu, kad žaidėjai per laisvą dieną sumestų po tūkstantį metimų“ (VIDEO)

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko dviejų lygos naujokų dvikova, nepašykštėjusi intrigos, rašo INFOKrepsinis.lt.



„Gargždai“ (0-4) namais vadinamoje Palangos arenoje 68:73 (13:14, 19:23, 19:23, 17:13) nusileido „Wolves“ (3-1).

Po rungtynių vilkų strategas Rimas Kurtinaitis akcentavo komandos prastą pataikymą:

„Na visų pirma džiaugiamės, kad laimėjome. Rungtynės nebuvo lengvos, labai klampios, prastas pataikymas, tačiau pergalė yra pergalė ir džiaugiamės tuo, ką turime“, – po pergalės komentavo R. Kurtinaitis.


Treneris buvo paklaustas kodėl komanda turėdama dviženklį pranašumą nepajėgė jo išlaikyti ir uždaryti rungtynių ankščiau:

„Na tai susidėjo iš smulkių dalykų, trūko geresnės gynybos, kovos dėl atšokusių kamuolių. Net nekalbu apie tritaškių pataikymą, nepataikome net laisvi iš po krepšio. Turime dirbti, reikia pasitikėjimo. Aš sakiau žaidėjams, kad šis sezonas nebus lengvas, nes kiekviena komanda nori mus nugalėti, jaučiame spaudimą iš visų pusių. Esame profesionalai ir privalome su tuo susitvarkyti“.

R. Kurtinaitis komentavo ar ši sudėtis gali rodyti geresnį žaidimą ar vis tik yra reikalingas papildymas norint žaisti geriau:

„Džiaugiuosi tuo, ką turime. Papildymas būtų neblogai, mes apie tai kalbamės, tačiau šiuo metu pasipildyti negalime. Manau, kad mūsų sudėtis yra stipri ir be papildymo žaisti geriau. Žaidėjai turi išmokti rungtyniauti tam tikruose rėmuose ir improvizuoti tik tuose rėmuose. Jei tai padarysime, tikrai galime žaisti geriau. Turime labai daug darbo treniruotėse, norint pamatyti teigiamą rezultatą“.

INFOKrepsinis.lt

Video rekomendacijos: