„Citadele“ bankas pratęsė bendradarbiavimą su Lietuvos krepšinio lyga

„Citadele“ bankas pratęsė bendradarbiavimą su Lietuvos krepšinio lyga

LKL nuotr.

Lietuvos krepšinio lyga ir „Citadele“ bankas pratęsė bendradarbiavimą – bankas dar viena sezoną bus generalinis „Betsafe-LKL“ čempionato ir titulinis Karaliaus Mindaugo taurės rėmėjas.



Apie sutarties atnaujinimą oficialiai buvo paskelbta sekmadienį, tiesioginiame BTV eteryje, prieš prasidedant „7bet-Lietkabelio“ ir „Žalgirio“ dvikovai.

„Noriu padėkoti visai LKL komandai, džiaugiamės, jog galėjome atnaujinti sutartį prasidėjus jubiliejiniam 30-ajam sezonui. Jau prieš tai tris sezonus buvome titulinis Citadele Karaliaus Mindaugo taurės rėmėjas, dabar jau bus trečias sezonas kartu su „Betsafe-LKL“ čempionatu. Simboliška, pratęsėme sutartį dar trims metams ir beveik 20 procentų padidinome finansavimą. Tikimės, jog tai Lietuvos krepšinio lygai padės dar labiau augti“, – kalbėjo „Citadele“ banko valdybos narys Vaidas Žagūnis.

2020 metais prasidėjusi partnerystė ir puikūs darbo rezultatai, tapo ilgalaikio bendradarbiavimo pagrindu.


„Nuo pat partnerystės pradžios su „Citadele“ puikiai vieni kitus suprantame, o toks stabilumas leidžia siekti aukštų tikslų. Net neabejoju, kad ši organizacijų bičiulystė krepšinio gerbėjams padovanos dar daug įsimintinų akimirkų“, – pratęsta sutartimi džiaugėsi LKL prezidentas Remigijus Milašius.

LKL.lt

Video rekomendacijos: