Sekmadienį „Wolves“ laukia taikliausiai lygoje tritaškius metančių „Pieno žvaigždžių“ iššūkis

Sekmadienį „Wolves“ laukia taikliausiai lygoje tritaškius metančių „Pieno žvaigždžių“ iššūkis

Wolves nuotr.

Sužaidusi dvejas rungtynes išvykose BC „Wolves“ komanda grįžta į Alytaus areną ir sekmadienį sieks padidinti pergalių kraitį dvikovoje su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“. Trečią vietą su Vilniaus „Rytu“ ir Panevėžio „7bet-Lietkabliu” turnyro lentelėje besidalinantys vilkai savo sąskaitoje turi trejas laimėtas rungtynes iš keturių.



Turnyro lentelės viduryje įsikūrusios ir dvejas ir ketverių žaistų rungtynių sezono starte pergalingai užbaigusios „Pieno žvaigždės“ po atkaklių kovų įveikė „Gargždus“ ir Klaipėdos „Neptūną“, pralaimėtose rungtynėse atkakliai priešinosi Panevėžio komandai, o Jonavos  „CBet“ ekipai nusileido po trilerio paskutinėmis mačo sekundėmis.

„Komanda pasižymi puikia disciplina. Kadangi savo sudėtyje neturi ryškiai išsiskiriančių žaidėjų, žaidžia aiškiuose trenerio apibrėžtuose rėmuose. Stengiasi kantriai įžaisti kamuolį iki paruoštų metimų, todėl nenuostabu, kad  pirmauja lygoje pagal pataikymą iš toli, taip pat yra antra pagal pelnomų taškų skaičių. Norėdami iškovoti pergalę, turėsime apriboti jų metikus, išmušdami varžovus iš jų rėmų“, – apie būsimą varžovą kalbėjo „Wolves“ trenerio asistentas Aurimas Jasilionis.

Nepasižyminčia ilgu atsarginių žaidėjų suolu Pasvalio ekipą į priekį veda patyręs Evaldas Šaulys, renkantis po 15,8 taško, atkovojantis po 4,8 kamuolio, o tritaškius metantis įspūdingu 67 proc, taiklumu.


Be šio snaiperio komandos smogiamąjį branduolį sudaro dar trys lietuviai – puolėjas Justas Furmanavičius (12,5 taško), centras Martynas Pacevičius (11,8 taško ir 7,3 atkovoto kamuolio) ir 3x3 krepšinyje užsirekomendavęs gynėjas Ignas Vaitkus (11,8 taško, 3,3 atkovoto kamuolio).

Iš komandos legionierių labiausiai išsiskiria atakuojantis gynėjas Corey Allenas-Williamsas, renkantis po 10,8 taško, ir praėjusių metų LKL snaiperio konkurso laimėtojas latvis Rihards Kuksiks, iš toli atakuojantis 53 proc. taiklumu.

Rungtynių sekmadienį Alytaus arenoje pradžia – 19.30 val.

Dvikovą tiesiogiai transliuos BTV televizija.

Wolves.com

Video rekomendacijos: