„Ryto“ fanai širsta: „Gudelį, būk vyras, pasitrauk!“

„Ryto“ fanai širsta: „Gudelį, būk vyras, pasitrauk!“

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) išaušo laikas pirmajam praėjusio sezono finalininkų susitikimui.



Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (4-2) savo aikštėje 79:70 (17:20, 20:13, 18:15, 24:22) atsilygino už nugvelbtą auksą Vilniaus „Rytui“ (3-3).

Po mačo „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Bus dar bent viena pergalė šį sezoną, ar nebelaukt jau? Ir kas baisiausia, kad už tokį žaidimą chebra dar ir algą gauna“, - rašė Augustinas.

„Komandos komplektacija yra graudi. Paleido gerus žaidėjus, o prisipirko lavonų. Apgailėtina situacija“, - piktinosi Linas.

„Nieko naujo - Kairys visiškas grybas, sunku buvo suprasti kodėl jis liko komandoje, iš jo ko nors tikėtis nėr ko. Masiulis tuščias, kam reikalingas Lekūnas - treniruotėse kad 5x5 būtų galima žaist? - daugiau kaip ir ner priežasčių... Apart Fosterio, visi kiti apgailėtinai atrodo. Teks susitaikyti su tuo kad šitaip sukomplektuota komanda tiesiog užprogramuota stumdytis lenteles viduryje“, - teigė fanas Vidmantas.

„Gynyba tragiška, puolimas apgailėtinas. Kaip amžinas Ryto fanas, šiais metais sakau: lavonų komanda“, - savo mintis išdėstė Tomas.

„Palaikykit komandą visada, o ne tik tada kai laimi. Nuo to, kad jūs čia inkščiat, komandai geriau nebus, atvirkščiai“, - rėžė Sania.

„Blogai, bet bus geriau“, - rašė Paulius Ambrazevičius.

„Gudelį, būk vyras, pasitrauk!“, - piktinosi Rimantas.


„Aš beabejo palaikau Rytą. Bet šiemet tai visiškas fiasko bus, jeigu nieko nekeis. Aš turiu vilties, kad dar mes atsigausim. Kaip bebūtų vistiek Aš tik už RYTĄ“, - teigė fanas Tomas.

„Stiprybės visiems ir tikėjimo, kad kažkada, atsiras koks naujas klubo savininkas, kuris norės investuoti į klubą, o ne iš jo užsidirbti ar pasipiarinti...“, - savo mintis išdėstė Andrius.

„Gal tiesiog stabdykime šį sezoną ir susimokėkime baudas už pasitraukimą iš turnyrų. nes čia krachas net netinkamas apibūdinamas link kokio fiasko keliauja komanda“, - rėžė Nuomonės formuotojas.


„Turiu tik vieną klausimą. O abonementų pirkėjams yra koks nors punktas pinigų grąžinimo už nekokybišką paslaugą?“, - mintimis dalinosi Povilas.

„Save gerbiantis klubas tiesiog neleistu Uleckui, Masiuliui ir Lekūnui likti sudėtyje. Jeigu Echodo/Kairio duetas visi žinojom kokius minusus turi, tai iš Masiulio ir Ulecko buvo akivaizdžiai tikėtasi proveržio sezono - Masiulis iš visur išspirtas už prastus rezultatus, o Uleckas 3 sezonus buvo 3 pasirinkimas SF pozicijoje. Liegionieriai riboti, bet visi irgi žinojom, ką gali pasiūlyti Elvaras, Fosteris, Varadi (traumuota pagrindinė ranka). Keist 4 liniją radikaliai ir paskolinti Ulecką kitai komandai, jei pats nesupranta, kad reikia dirbti. Visais kitais aš tikiu“, - rašė Martynas.

„Palaikiau ir palaikysiu šią komandą, bet po tokio praėjusio gero ir čempioniško sezono, šito sezono pradžia labai labai bloga.. žaidimas tragiškas, kad net verkti norisi.. liūdna labai matyti taip žaidžiančią mylimą komandą“, - komentavo Milda.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: