R. Kurtinaitis: „Tai pirmos šio sezono rungtynės, kurias sužaidėme solidžiai“ (VIDEO)

R. Kurtinaitis: „Tai pirmos šio sezono rungtynės, kurias sužaidėme solidžiai“ (VIDEO)

Pirmadienio vakarą penktą pergalę per šešerias rungtyes „Betsafe-LKL“ čempionate iškovojo BC „Wolves“ (5/1) komanda, rašo INFOKrepsinis.lt.



„Vilkai“ namuose Alytuje 89:78 (23:16, 24:26, 22:25, 20:11) įveikė „Šiaulių“ (3/3) klubą.

Po rungtynių vilkų vyriausiasis treneris Rimas Kurtinaitis pasidžiaugė sėkmingomis rungtynėmis:

„Sakyčiau, kad tai yra pirmosios rungtynės šį sezoną, kai sužaidėme solidžiai. Turėjome problemų trečiajame kėlinyje, tačiau jas išsisprendėme ir viskas vyko taip, kaip norėjome. Neblogai gynėmės, turėjome problemų po krepšiu, tačiau atlikome gerą darbą stabdydami ,,Šiaulių“ puolime atkovotus kamuolius. Einame į priekį, žinome savo problemas, stengiamės jas taisyti ir visumoje rungtynės buvo neblogos“, – komentavo Rimas Kurtinaitis.


Treneris buvo paklaustas apie aukštaūgio paiešką:

„Na, turime keletą pavardžių, nenoriu skubinti įvykių. Šiuo metu koncentruojamės tik sportiniai daliai, turime, ką turime. Du žaidėjai yra traumuoti (Eigirdas Žukauskas ir Vitalijus Kozys). Jie yra labai geri rotacijos žaidėjai, rungtynių metu atlikus keletą keitimų turėjome problemų. Mes fokusuojamės į šią komandą, ką turime ir šiandien turėjome geras rungtynes“.

Apie traumuotų žaidėjų situaciją:

„Turėtų pasakyti gydytojai, stengiuosi į šiuos dalykus nesikišti. Nemanau, kad greitai jų sulauksime. Kozui yra šoninio raumens įplyšimas, tai užtruks bent 21 dieną. Eigirdui Žukauskui yra problemų su pėda, tad manome, kad artimiausią savaitę jų neturėsime“.



INFOKrepsinis.lt

Video rekomendacijos: