Prie „Žalgirio“ treniruotėse prisijungęs D. Giedraitis: „Po truputį vis daugiau įsivažiuosime“

Prie „Žalgirio“ treniruotėse prisijungęs D. Giedraitis: „Po truputį vis daugiau įsivažiuosime“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ treniruotėse antradienį jau buvo galima išvysti su kitais žalgiriečiais besitreniruojantį Dovydą Giedraitį. Šio sezono komandos naujokas į rikiuotę grįžta po vasarą atliktos čiurnos operacijos ir po to sekusios reabilitacijos.



Krepšininko sugrįžimą į pilnavertį ritmą su kitais žalgiriečiais atidžiai seka „Žalgirio“ fizinio rengimo treneriai ir kitas medicinos specialistų personalas. Vieno iš fizinio rengimo trenerio, Sigito Kavaliausko, teigimu, D.Giedraičio pasirodymas komandos rungtynėse priklausys nuo krepšininko kojos reagavimo į krūvius treniruotėse.

„Turėjome su Doviu vos dvi komandines treniruotes, jis jų šimtu procentų dar negalėjo atlikti. Sunku dar kažką prognozuoti į priekį. Žiūrėsime į patį procesą, kaip vyks treniruotės, kaip koja, pasikeitus krepšinio situacijoms, reaguos į krūvius. Artimiausiu metu jis bus pasiruošęs, bet viskas priklausys nuo sureagavimo į krūvius“,  – tikino fizinio rengimo treneris S.Kavaliauskas.

Pats 22 metų 191 cm ūgio krepšininkas džiaugėsi prasidėjusiu darbu treniruotėse ir su „Žalgiris Insider“ prenumeratoriais dalijosi savo įspūdžiais.


„Pirma treniruotė su pilnu kontaktu, dariau tiek, kiek leido koja, kiek leido širdelė. Labai dar neforsuojame įvykių. Pasižiūrėsime, kaip viskas rytoj atrodys. Po truputį vis daugiau ir daugiau įsivažiuosime“, – teigė D.Giedraitis.

Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: