„Rytas" pradėjo bendradarbiavimą su „Go3" televizija

„Rytas" pradėjo bendradarbiavimą su „Go3" televizija

Vilniaus „Ryto“ partnerių šeimą oficialiai papildė naujas narys. Sostinės klubas pasirašė partnerystės sutartį su naujos kartos televizija „Go3“.



„Labai džiugu dėl gausėjančios mūsų klubo partnerių šeimos ir taip pat dėl to, jog šis bendradarbiavimas su „Go3“ virsta į vis stipresnę draugystę, – dėstė „Ryto“ direktorius Jaroslavas Latušinskij. – Norime, kad „Rytas“ būtų matomas, o „Go3“ yra tikrai puikus įrankis tam. Mums yra svarbus naujų partnerių įtraukimas, tad džiaugiamės bendradarbiavimu su progresyvia organizacija, kuri kuria daug išskirtinių medijų kampanijų.“

Jan Wykrytowicz, TV3 Grupės „PayTV Baltics“ generalinis direktorius, sako: „Go3“ yra krepšinio centras Lietuvoje ir Baltijos šalyse. Mes transliuojame visas Vilniaus „Ryto“ rungtynes šalies ir tarptautinėse lygose. Labai džiaugiuosi mūsų naująja partneryste su „Ryto“ klubu, nes bendradarbiaudami rinkodaros ir turinio srityse galėsime dar labiau jį paremti bei prisidėti prie pergalių.“

Šio sezono JBR klubo nariai, kartu su savo narystėmis, rugsėjo viduryje dovanų gavo ir metinius „Go3“ sporto planus.


Per „Go3“ televiziją komandos gerbėjai gali stebėti visas vilniečių FIBA Čempionų lygos ir „Betsafe-LKL“ rungtynių transliacijas. Artimiausia „Ryto“ dvikova vyks lapkričio 1 d. „Jeep“ arenoje su Atėnų „Peristeri“.

„Go3“ televizija yra tikras krepšinio centras Lietuvoje, kuriame galima tiesiogiai žiūrėti krepšinio Čempionų lygą ir visas „Betsafe-LKL“ rungtynes bei kitas elitinio sporto transliacijas, įskaitant NBA, Eurolygą, Europos taurę, „Liga ACB“, FIBA nacionalinių rinktinių varžybas, NCAA, BIG3, Lietuvos 3x3 krepšinio lygą, „La Liga“, „Ligue 1“, „Serie A“, „Eredivisie“, Škotijos „Premiership“ ir Belgijos „1A Pro League“, UFC, „Glory“, „KOK“, ATP tenisą, WRC, ERC, Moto GP, MXGP, „Extreme E“, ir daugelį kitų.

RytasVilnius.lt

Video rekomendacijos: