„GWB“ apie „Wolves“: „Jie mano, kad sirgaliai yra idiotai, kuriuos galima pirkti ar parduoti“

„GWB“ apie „Wolves“: „Jie mano, kad sirgaliai yra idiotai, kuriuos galima pirkti ar parduoti“

GWB ir LKL nuotr.

Kauno „Žalgirio“ ištikimiausia sirgalių grupė „Green White Boys“ socialiniame tinkle nusprendė atvirai pasisakyti, ką galvoja apie Alytaus „Wolves“ klubą.



„Žalgirio“ fanai pabrėžė „Wolves“ savininko Gedimino Žiemelio ryšius su teroristine Rusija.

Kviečiame paskaityti:

„Turint trumpą langą tarp rungtynių, atėjo metas pakalbėti apie dar vieną klubą, į kurį požiūris formuotis pradėjo tuomet, kai jis dar net nebuvo įkurtas.


Artėjant mačui su Alytaus „Wolves“ nusprendėme išsakyti savo poziciją šios naujos organizacijos atžvilgiu.

Gedimino Žiemelio figūra ir ryšiai su Rusija.

Tebevykstant karui Ukrainoje tokių asmenybių kaip Žiemelis vertinimas yra išties svarbi tema ir painioti sportą su politika yra privaloma. Sporto su politika bando nepainioti tie, kurie nenori parodyti savo tikrųjų veidų. Turime suprasti, kad tai verslininkas, kuris dirbo su Jevgenijumi Prigožinu. Tai yra asmeniu, kurio rankos šiuo metu yra iki alkūnių suteptos ukrainiečių krauju. Pačio Žiemelio ryšiai su Rusija buvo ir bus šio verslininko šešėliu, kurio keliais populistiniais veiksmais lengvai nenusikratysi.

Lietuvių tauta, kaip išmanydama stengiasi padėti nelaimėje atsidūrusiems broliams Ukrainoje, tad turime išlikti budrūs ir suprasti grėsmes šalies viduje. Tokiu laikmečiu visko negalime supaprastinti ir matyti tik vaikinus bėgiojančius aikštėje – įžvelgti, kas stovi už jų yra tiesiog privaloma.

Tokį šešėlį turinti asmenybė kiša nagus prie Lietuvos krepšinio ir kalba kaip iš jo darys biznį...

Visame pasaulyje krepšinio, futbolo ar bet kurios sporto šakos klubai yra naudojami reputacijos gerinimui.

Kam Žiemeliui reikia gerinti reputaciją mes jau parašėme aukščiau. Kam jam tai reikalinga ir koks jo galutinis tikslas gali atsakyti tik jis pats, bet nuspėti tai nėra sudėtinga.


Priemonės.

Apie šį naujadarą bandoma suburti krepšinio veidus. Rimo Kurtinaičio, brolių Lavrinovičių, Rimanto Kaukėno, o galiausiai ir Sergejaus Maslobojevo asmenybės pasirinktos tam, kad naujas klubas būtų tapatinamas būtent su šiais visuomenėje mėgstamais veikėjais.

Natūralu, kad karjeras baigę Lavrinovičiai per daug nesigilina į projekto esmę ir neria į jį stačia galvą. Rimantas Kaukėnas tuo tarpu turbūt įsivaizduoja, kad klubui yra reikalingas dėl savo kompetencijos.


Šiais žmonėmis jau kartą buvo naudojamasi ir tai darė Vladimiras Romanovas. Tuomet šis taip pat labai liūdnos reputacijos verslininkas Lavrinovičius ir Kaukėną įtraukė į savo antivalstybinės partijos sąrašą ir bandė eiti į Seimą. Naudojosi vyrai jumis tuomet, naudojasi ir dabar.

Pridėkime dar bandymus savintis Vilniaus „Lietuvos ryto“ pavadinimą, geležinį vilką ir tiesiog turime puikią šio šūdklubio idėjų realizaciją.

Akivaizdu, kad klubas ateina su požiūriu, jog krepšinio sirgaliai yra idiotai, kuriuos galima pirkti ar parduoti. Toks va ir kvapelis nuo naujos komandos su senu prieskoniu, kuri šiukštu nenori painioti sporto su politika.


Sirgaliai.

Gaila žiūrėti į alytiškius, užkimbančius už šio pigaus triuko. Bet kaip sako lietuvių liaudies išmintis: durną ir bažnyčioj muša. Po metų nei klubo, nei cirko, nei brolių jūsų mieste neliks. Klubas net dabar prie savo pavadinimo nerašo Alytaus miesto. Turbūt gėda. Gaila, kad alytiškiams ne gėda.

Kviečiame lapkričio 28d visus atvykti į rungtynes ir parodyti, kad šis klubas mūsų mieste laukiamas nėra“, - rašo „Green White Boys“.


Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: