Aiškėja, ar „Žalgiris“ ieškos pamainos L. Lekavičiui

Aiškėja, ar „Žalgiris“ ieškos pamainos L. Lekavičiui

LKL nuotr.

Kaip jau rašėme, Kauno „Žalgirio“ komanda kuriam laikui neteko Luko Lekavičiaus. Įžaidėjas patyrė traumą rungtynėse su Jonavos „CBet“ ekipa ir iš rikiuotės iškrito mažiausiai mėnesiui.



Antradienį žalgiriečiui „Gijos“ klinikose buvo atlikti tyrimai, po kurių paaiškėjo, kad L.Lekavičiui lūžo šonkaulis.

Gynėjas negalės rungtyniauti mažiausiai 4 savaites, o tikslus laikas, praleistas be krepšinio, priklausys nuo gijimo proceso.

Taip pat aiškėja, kad „Žalgiris“ kol kas neplanuoja ieškoti pamainos L. Lekavičiui.


L. Lekavičiaus minutes aikštelėje pasidalins dabartiniai gynėjai: Keenanas Evansas, Dovydas Giedraitis, Mantas Kalnietis ir Tomas Dimša.

Kaip jau rašėme, daug žadantis „Žalgirio“ startas paskatino kalbas apie pastiprinimą, tačiau artimiausiu metu, bent jau šiais kalendoriniais metais, kauniečiai stiprintis neplanuoja.

Primename, kad dar vasaros pabaigoje „Žalgirio“ komandos vadovas Paulius Motiejūnas atskleidė, kad pasiliko galimybę stiprintis sezono metu.

Dabar ima aiškėti, kiek pinigų „Žalgiris“ pasiliko atsargoje, kuriuos galėtų išleisti stiprinant sudėtį.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, tai turėtų būti apie 300 tūkst. eurų.

„Žalgiris“ šį sezoną planuoja disponuoti 11,3 mln. eurų biudžetu.

Iš šios sumos, 7,2 mln. eurų sudaro žaidėjų algas, 1,8 mln. eurų – administracinės išlaidos ir 2,3 mln. eurų – kitos išlaidos komandai.


Įdomu, kad šiuo metu dabartinių žaidėjų ir trenerių išlaidos siekia apie 6,9 mln. eurų. Tai reiškia, kad kauniečiai gali turėti bent 300 tūkst. eurų atsargoje.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: