Atgal į mokyklą: istoriją mėgstantis ir pro langą iš pamokų bėgęs K. Lukošiūnas

Atgal į mokyklą: istoriją mėgstantis ir pro langą iš pamokų bėgęs K. Lukošiūnas

Po poros metų pertraukos šiame sezone grįžo moksleiviams skirtas „Žalgiris – Tavo mokykloje“ projektas, o kartu su juo grįžta ir „Žalgiris TV“ rubrika #BackToSchool su laidų vedėja Egle Jurgaityte priešakyje.



Ketvirtą savo sezoną Kaune pradėjęs K.Lukošiūnas iš pradžių prisiminė mokyklos laikus, pasakojo apie savo mėgstamus dalykus, pažymių vidurkius bei atsakė ir į kiek provokuojančius klausimus.

Vienas jų – ar Karoliui yra tekę bėgti iš pamokų? Iš pradžių nuo tiesos išsisukti mėginęs krepšininkas vis tik prisipažino.

„Kartą yra tekę lipti pro langą ir bėgti iš pamokų. Būdavo pabėgimo iš pamokų diena, todėl reikėjo išlaikyti tradicijas – kartu su klasiokais iš pirmo aukšto lipdavome pro langą ir bėgdavome“, – naujausiame „Žalgiris TV“ parengtame epizode pasakojo žalgirietis.


Vėliau E.Jurgaitytė Kauno ekipos nariui uždavė ir „Žalgiris – Tavo mokykloje“ Facebook paskyroje užduotus moksleivių klausimus.

„Jeigu nebūčiau krepšininkas, turbūt vis tiek nesiečiau savęs su mokslais. Vasarą patinka žaisti tenisą, tai galbūt būčiau tenisininkas. Taip pat žmonės daro tinklalaides apie krepšinį, šneka – manau, kad irgi norėčiau tai išbandyti“, – apie alternatyvas kalbėjo K.Lukošiūnas.

Žalgirietis taip pat sulaukė prašymo palyginti buvusį ilgametį komandos kapitoną Paulių Jankūną ir dabar tas pareigas perėmusį Edgarą Ulanovą. Tiesa, K.Lukošiūnas išrinkti geresnio kapitono dar nesiryžo.

„Edgaras dar tik keletą mėnesių kapitonas, bet tikrai gerai atlieka savo pareigas, todėl su Pauliumi lyginti reiktų vėliau. Dabar dar pereinamasis laikotarpis. Abu jie geri – buvo vieno laikas, dabar kito“, – sakė snaiperis.

Paskutinėje laidos dalyje E.Jurgaitytė tikrino K.Lukošiūno žinias apie Istoriją – vieną mėgstamiausių pašnekovo dalykų mokykloje.

K.Lukošiūno kelionę laiku atgal į mokyklą ir atsakymus į E.Jurgaitytės paruoštus klausimus pamatysite naujausiame „Žalgiris TV“ rubrikos #BackToSchool epizode.

Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: