„Wolves“ kitą sezoną tikisi nustebinti: žada surinkti solidų biudžetą

„Wolves“ kitą sezoną tikisi nustebinti: žada surinkti solidų biudžetą

LKL nuotr.

Puikiai šį sezoną rungtyniaujantis Alytaus „Wolves“ klubas LKL čempionate su devyniomis pergalėmis ir keturis pralaimėjimais rikiuojasi trečioje vietoje.



Nors šis sezonas dar net neįpusėjo, bet „Wolves“ jau galvoja apie ateitį.

Skelbiama, jog „Wolves“ kitą sezoną norėtų turėti apie 5-6 mln. eurų.

„Vilkai“ kitą sezoną rungtyniaus „Avia Solutions Group“ arenoje, todėl klubas tikisi kovoti ir dėl LKL čempionų žiedų.


Primename, kad šio sezono „Wolves“ klubo biudžetas yra apie 3,5 milijono eurų.

Brangiausias ekipos žaidėjas - Adas Juškevičius, kurio atlyginimas siekia apie 200 tūkst. eurų.

Tuo metu „Wolves“ ekipos strategas R. Kurtinaitis per sezoną gaus apie 100 tūkst. eurų.

Palyginimui, Kauno „Žalgirio“ šio sezono biudžetas yra 11,3 mln. eurų. Vilniaus „Ryto“ ekipa savo piniginėje šį sezoną turės 3,53 mln. eurų.

„Mūsų planuojamas pirmo sezono biudžetas yra apie 3,5 milijono eurų. Keliame sau tikslus jį dar pasididinti, vertindami tai, kad tam tikros mūsų pajamos priklauso nuo to, kaip mes pasirodysime.

Ilgalaikę klubo viziją mes siejame su krepšinio eksportu. Kaip arenai svarbus organizatorius ir renginys, taip klubui svarbus turinys. Turinio didžiąją dalį sudaro sportiniai rezultatai, bet nemaža krepšinio klubų dalis būtent čia ir susikoncentruoja. Aš šiek tiek padalinčiau ir prie sportinių rezultatų pridėčiau šalia vykstančio turinio kūrimą. Logiška, kad būnant tokioje mažoje rinkoje kaip Lietuva ir keliant sau ambicingus tikslus, mums nebeužtenka tos rinkos. Todėl savo tikslus dėliojame taip, kad esame numatę eksportuoti krepšinį į mūsų pasirinktas tikslines rinkas. Norime eiti į tas rinkas, kur yra nemažai lietuvių išeivių arba tas rinkas, kurios stipriai domisi krepšiniu, myli krepšinį, bet neturi komandų, savo šalių, kurios galėtų reprezentuoti kažkokiame aukšto lygio Europos turnyre“, - apie klubo viziją kalbėjo Wolves“ vadovas Andrius Žiauberis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: