Paaiškėjo, kas gali lemti, jog „Žalgiris“ persigalvotų stiprintis

Paaiškėjo, kas gali lemti, jog „Žalgiris“ persigalvotų stiprintis

LKL ir Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgiris“ sėkmingai startavo naujajame sezone ir LKL čempionate iškovojo dvyliką pergalių ir patyrė vieną pralaimėjimą. Tuo metu Eurolygoje Kazio Maksvyčio auklėtiniai savo sąskaitoje turi septynias pergales ir septynis pralaimėjimus.



Kaip jau rašėme, daug žadantis „Žalgirio“ startas paskatino kalbas apie pastiprinimą, tačiau artimiausiu metu kauniečiai stiprintis neplanuoja.

Kad papildymo artimiausiu metu nebus, patvirtino ir „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

„Biudžeto didinti neplanuojame, nes netikime tokiais metimais ir statymais. Per daug rizikingas šitas žaidimas. Norime koncentruotis į kokybišką renginį. Komandos rezultatai neturi nieko bendro su tuo“, - teigė P. Motiejūnas.


Krepsiniozinios.lt žiniomis, „Žalgiris“ naujoko ieškos tik tuomet, jei kažkuris iš dabartinių žaidėjų patirs traumą bei negalės rungtyniauti ilgą laiką.

Kitu atveju, „Žalgiris“ nekvies pastiprinimo.

Verta paminėti, kad tituluočiausias LKL klubas prieš sezoną pasiliko pinigų sudėties stiprinimui.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, tai turėtų būti apie 300 tūkst. eurų.

„Žalgiris“ šį sezoną planuoja disponuoti 11,3 mln. eurų biudžetu.

Iš šios sumos, 7,2 mln. eurų sudaro žaidėjų algas, 1,8 mln. eurų – administracinės išlaidos ir 2,3 mln. eurų – kitos išlaidos komandai.

Įdomu, kad šiuo metu dabartinių žaidėjų ir trenerių išlaidos siekia apie 6,9 mln. eurų. Tai reiškia, kad kauniečiai gali turėti bent 300 tūkst. eurų atsargoje.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: