J. Garrettas lieka Jonavoje

J. Garrettas lieka Jonavoje

LKL nuotr.

Jonavos „CBet“ ir J. Garrettas pasiekė susitarimą, jog amerikietis Virginijaus Šeškaus treniruojamoje komandoje liks iki sezono pabaigos.



Naudingiausias „Betsafe-LKL“ spalio mėnesio žaidėjas antrąjį sezoną Jonavoje jaučiasi puikiai, stipriausioje šalies lygoje renka po 14,5 taško, sugriebia po 7 atšokusius kamuolius, perima po 2,5 kamuolio per rungtynes bei renka po 19,3 naudingumo balo.

„Aš esu laimingas galėdamas likti Jonavoje. Pastarąsias kelias savaites turėjau nemažai pokalbių su agentu bei galimybių persikelti į kitą klubą, kas mane šiek tiek blaškė. Šis dėmesys yra malonus galvos skausmas, tačiau klubui pagerinus sąlygas nusprendžiau likti Jonavoje, kur sieksime užsibrėžtų tikslų ir galėsiu nebesiblaškyti.” - situaciją pakomentavo Jeffas.

Gruodžio pradžioje pasirodžius gandams dėl galimo puolėjo išvykimo į kitą klubą, abi pusės buvo suinteresuotos tęsti puikiai pradėtą sezoną ir pasiekė abiem pusėms naudingą sprendimą. Jonavos „CBet“ šventes pasitiks alsuodami „Betsafe-LKL“ lyderiams į nugarą, o „Citadele-KMT“ ketvirtfinalio etape naujaisiais 2023 metais sieks kelialapio į Šiauliuose vyksiantį finalo ketvertą.

BcJonava.lt

Video rekomendacijos: