„Žalgirio“ akiratyje - būrys žaidėjų: kurio norėtumėte labiausiai?

„Žalgirio“ akiratyje - būrys žaidėjų: kurio norėtumėte labiausiai?

Zalgiris.lt nuotr.

Kaip jau rašėme, „Žalgirio“ gretose netrukus galime išvysti papildymą.



„Eurohoops.net“ praneša, kad Kauno „Žalgirio“ akiratyje atsidūrė Milano „AX Armani“ komandoje žaidžiantis DeShaunas Thomasas.

Priduriama, kad nutraukti sutartį su „AX Armani“ amerikiečiui gali nebūti labai paprasta. Naujoji komanda turėtų baigti mokėti sutartą algą D. Thomui. Kita vertus, klausimas, ar žaidėjas sutiks palikti Italiją be kompensacijos.

Tuo metu „Basket Overtime“ praneša, kad „Žalgirio“ kandidatų sąraše yra dar trys puolėjai. Tai Okaro White'as, Jarrellas Brantley ir Kevinas Harvey.

Krepsiniozinios.lt kviečia išsakyti savo nuomonę, kurio žaidėjo „Žalgiryje“ norėtumėte labiausiai?





Šį sezoną D. Thomas sužaidė 10 Eurolygos rungtynių. Vidutiniškai per 10,4 min. aikštėje jis pelnė 3,4 taško.

Prieš tai Deshaunas Thomasas Eurolygoje tungtyniavo „Barcelonos“, „Anadolu Efes“, „Maccabi“, ir „Panathinaikos“ ekipose.

O. White'as šiuo metu yra laisvasis agentas, o praėjusį sezoną rungtyniavo Atėnų „Panathinaikos“ komandoje.

Praėjusį sezoną O. White'as vidutiniškai Eurolygoje ir per 23 minutes rinko 8,4 taško, 3,7 atkovoto kamuolio ir 8,8 naudingumo balo statistiką.

K. Harvey vasarą paliko Bolonijos „Virtus“ ir šiuo metu ieško naujos komandos.

Europos taurės turnyre praėjusį sezoną krepšininkas fiksavo 9,1 taško, 3,9 atkovoto kamuolio ir 10,7 naudingumo balo statistiką.

Tuo tarpu Jarrellas Brantley šiuo metu vilki Auklando „New Zealand Breakers“ komandos marškinėlius.



Prieš tai amerikietis rungtyniavo Kazanės UNIKS ekipoje ir Eurolygoje vidutiniškai rinko po 3,3 taško, 1,6 atkovoto kamuolio bei 2 naudingumo balus.

Primename, kad „Žalgirio“ gretose traumą patyrė Tyleris Cavanaugh. Amerikietis vis dar jaučia nugaros skausmus, o jis praleido Eurolygos mačą su Miuncheno „Bayern“, taip pat nežaidė rungtynėse su Panevėžio „7bet-Lietkabeliu“ ir „Gargždais“.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, „Žalgiris“ akylai stebi žaidėjų rinką bei yra numatę kelis kandidatus į ketvirtą ir penktą poziciją.


Verta paminėti, kad tituluočiausias LKL klubas prieš sezoną pasiliko pinigų sudėties stiprinimui.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, tai turėtų būti apie 300 tūkst. eurų.

„Žalgiris“ šį sezoną planuoja disponuoti 11,3 mln. eurų biudžetu.


Iš šios sumos, 7,2 mln. eurų sudaro žaidėjų algas, 1,8 mln. eurų – administracinės išlaidos ir 2,3 mln. eurų – kitos išlaidos komandai.

Įdomu, kad šiuo metu dabartinių žaidėjų ir trenerių išlaidos siekia apie 6,9 mln. eurų. Tai reiškia, kad kauniečiai gali turėti bent 300 tūkst. eurų atsargoje.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: