„Žalgirio“ lyderis atsidūrė Turkijos čempionų akiratyje

„Žalgirio“ lyderis atsidūrė Turkijos čempionų akiratyje

LKL nuotr.

Vasarą Kauno „Žalgirio“ komandos gretas papildęs Keenanas Evansas iškart tapo lyderių.



Amerikietis Eurolygoje vidutiniškai per 28 minutes pelno po 16,8 taško, atkovoja po 3,3 ir perima po 1,1 kamuolio, atlieka po 3,3 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 18,4 naudingumo balo.

Tuo metu LKL čempionate krepšininkas vidutiniškai renka po 9,9 taško, 1,8 atkovoto kamuolio, 4,4 rezultatyvaus perdavimo ir 9,9 naudingumo balo statistiką.

Puikus K. Evanso žaidimas atkreipė ir kitų Eurolygos ekipų dėmesį.


Italijos krepšinio žurnalistas Matteo Adreani praneša, kad Stambulo „Fenerbahče“ į savo gretas kviečiasi K. Evansą, tačiau susitarimas mažai tikėtinas.

Pridedama, kad pagrindinis „Fenerbahče“ taikinys - Tyleris Dorsey.

„Fenerbahče“ prioritetas yra Tyleris Dorsey. Stambulo ekipa lauks, bet neilgai. Jei nebus atsakymo dėl T. Dorsey, alternatyvomis taps Jaleenas Smithas ir Darylas Maconas.

Domimasi ir Keenanu Evansu, bet beveik neįmanoma. Carseno Edwardso ateitis taip pat neaiški“, - praneša Matteo Andreani.


Krepsiniozinios.lt žiniomis, „Žalgiris“ net nesvarsto galimybės paleisti amerikietį.

Tiesa, K. Evanso kontrakte yra galimybė išpirkti amerikietį. Komandos norinčios prisivilioti K. Evansą turės plačiai atverti piniginę. Gynėjo išpirkos suma svyruoja nuo 250 iki 300 tūkst. eurų.

Kaip jau rašėme, šį sezoną  K. Evansas uždirbs apie 650 tūkst. eurų. Tuo metu antrąjį sezoną K. Evanso sąskaitą turėtų papildyti apie 700 tūkst. eurų.

Tai reiškia, kad amerikietis per dvejus metus iš „Žalgirio“ ekipos uždirbs apie 1,35 mln. eurų.


Krepsiniozinios.lt žiniomis, K. Evanso rinkos vertė šiuo metu jau yra apie 1 mln. eurų, o sezonui pasibaigus, jį gali dar labiau padidėti.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: