P. Motiejūnas: „Dar rungtynėse su „Fenerbahče“ pradėjau susirašinėti su Tayloro agentu“

P. Motiejūnas: „Dar rungtynėse su „Fenerbahče“ pradėjau susirašinėti su Tayloro agentu“

Specialioje spaudos konferencijoje Kauno „Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas pristatė naujokus, biudžetą ir traumuotų žaidėjų situacijas.



„Norėjau, kad pakalbėtume ne per darbus. Sulaukėme daug skambučių, kai vyko darbai, tada teko sukti uodegą nenorint nieko atskleisti. Noriu labai klubo vardu padėkoti keliems žmonėms, Rimtautui Gudui. Juokavome, kad dar rungtynės nesibaigė, o žaidėjas pradėjo reabilitaciją. Rimtautas su komanda parodė kosminį greitį ir neįsivaizduojamus dalykus.

Noriu padėkoti ofiso darbuotojams, kurie dirbo naktimis. Tos kelios paros buvo sudėtingos, nes einame plonu ledu ir stengiamės viską užregistruoti ir padaryti. Dar sėdėdamas ant suolo rungtynėse su „Fenerbahče“ pradėjau susirašinėti su Tayloro agentu, nes šį variantą jau buvome apčiupinėję. Achille buvo sąrašuose, derybos judėjo į priekį. Evanso praradimas buvo force majeure. Greitai pavyko suderinti ir sutartis, ir skrydžius.

Dabar jau netelpame į biudžetą, bet norime toliau tęsti gerą išpirktų bilietų bangą ir geras emocijas. Įtampos yra, bet susitvarkysime. Bilietų pardavimai kažkiek tai padengia.


Jau po Keenano Evanso operacijos su agentu kalbėjau. Mes vis tiek turime plius vieną ir norime tokį žaidėją matyti komandoje, bet dabar visas dėmesys skiriamas jo atgaivinimui ir sveikimui. Turime variantą jį išlaikyti, žiūrėsime, kokį variantą turės jis. Tačiau, manau, kad dabar mūsų šansai išlaikyti jį kitam sezonui yra didesni“, - teigė P. Motiejunas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: