„B Tribūna“ kirto „Wolves“ ekipai: „Žinutės šunyčius sieks ir toliau“

„B Tribūna“ kirto „Wolves“ ekipai: „Žinutės šunyčius sieks ir toliau“

LKL ir B TriBūna nuotr.

Šeštadienio vakarą sostinėje šeimininkavo „Wolves“ (10-5) krepšininkai.



Rimo Kurtinaičio auklėtiniai svečiuose 88:76 (24:14, 26:15, 16:24, 22:23) įtikinamai pranoko Vilniaus „Rytą“ (10-4) ir atsirevanšavo Lietuvos čempionams už nesėkmę pirmajame rate (89:91).

Po rungtynių ištikimieji „Ryto“ fanai „B Tribūna“ pasidalijo savo mintimis.

Kviečiame paskaityti:


„Pirmoji akistata su principiniu varžovu Vilniuje į B Tribūną sutraukia 125 rytfanius bei 15 DT. Po žaidėjų pristatymo tradiciškai nuskamba Ryto himnas, kurio atlikimas vis labiau ir labiau džiugina. Su kiekvienomis rungtynėmis didėja žmonių skaičius išdidžiai traukiantis: „Atėjo laikas mums būti pirmiems“. Sieksime, kad ateityje ši tradicija apimtų visus arenoje susirinkusius žiūrovus.

Prieš pat kamuolio išmetimą kyla jau praėjusiame įraše aptartas baneris, kuris susilaukia publikos plojimų ir agresyvaus priminimo, kad sostinėje vilkas tik vienas. Idėjų namų darbams dar turime, tuo labiau, kad šis klubas pats puikiai pasirūpina, kad jų netrūktų, tad žinutės šunyčius sieks ir toliau. Turime likti stiprūs kaip Ryto bendruomenė, kadangi pinigai yra didelis įrankis šių dienų pasaulyje, ir nepamiršti apie priešininkų tikslus ir priemones tiems tikslams pasiekti.

Komanda priešingai nei pirmajame susitikime Alytuje rungtynes pradeda su netinkamu požiūriu. Kova užsimezga tik antroje mačo dalyje, tačiau lemiamam spurtui jėgų nebeužtenka. Bet panašu, kad pagrindinės problemos išlieka galvose ateinant į rungtynes.

Matome, kaip fanai už pinigus bando džiaugtis pergale, tačiau aplinkiniai žiūrovai patogiai jaustis mūsų namuose jiems neleidžia, kas sukelia jų susierzinimą. Visos žmonių emocijos tik parodo, kad šis klubas Vilniuje nėra laukiamas ir artėjančios kovos už aikštelės ribų bus vis karštesnės ir karštesnės.

O mes jau kraunamės daiktus ir skrendame paskui komandą į Salonikus, kur važiuojame iškovoti vietos kitame Čempionų lygos etape!“, - rašo „B Tribūna“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: