„Green White Boys“: „Tai buvo rungtynės, kurių nepamirš nė vienas jose buvęs „Žalgirio“ fanas“

„Green White Boys“: „Tai buvo rungtynės, kurių nepamirš nė vienas jose buvęs „Žalgirio“ fanas“

LKL nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (12/8) krepšininkai iškovojo dar vieną pergalę Eurolygos namų rungtynėse. Kazio Maksvyčio auklėtiniai pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 71:66 (20:12, 18:18, 12:26, 21:10) įveikė Belgrado „Crvena Zvezda“ (10/10).



Po šio mačo savo mintimis pasidalijo ištikimiausi „Žalgirio“ ekipos fanai „Green White Boys“.

Kviečiame paskaityti:

„Tai buvo rungtynės, kurių nepamirš nė vienas jose buvęs „Žalgirio“ fanas!


Emocijos, nerimas ir galiausiai visiška euforija!

Bet apie viską nuo pradžių.

Visų pirma, visi galime didžiuotis ta atmosfera, kurią pavyko sukurti.

Komandą galima palaikyti tuo pačiu primenant ir apie šiuo metu vykstantį karą Ukrainoje. Tai visa „Žalgirio“ arena puikiai ir pademonstravo.

Pamiršti to, kas vyksta netoli nuo mūsų negalime nei minutei. Nei prieš, nei po, nei per rungtynes. Apie tai reikia kalbėti ypač tada, kai tavo varžovas yra klubas, kurio sirgaliai spinduoliuoja atvira meile putinui ir jo režimui.

Galbūt ir neperauklėjome serbų ir nepakeitėme jų vertybių, tačiau aiškiai dar kartą parodėme, kokios yra mūsiškės ir kiek daug mums tai reiškia.

Prieš rungtynes atlikta choreografija arenoje pasitikta su maksimaliu užsivedimu, o mačo metu skambėjusios dainos parodė, kaip galime palaikyti savo klubą.


Tai, kas įvyko aikštėje buvo tiesiog neįtikėtina. Mūsų Kapitonas parodė nerealų charakterį ir raudona žvaigždė krito žaliai baltoje karalystėje.

Taip pat tribūnoje turėjome 1k paramos fondo šalikų - ačiū, Olegai! Ribotas kiekis atributikos - 25 šalikai buvo išgraibstyti vos per kelias minutes. Juos buvo galima įsigyti už savanorišką auką - iš viso pavyko surinkti 1000 eurų. Visi pinigai keliaus Ukrainos paramai.

O pabaigai - tikrai nesitikėjome, kad Ukrainos palaikymo akcija sukels tiek aistrų viešojoje erdvėje. Smagu, jog sulaukėmė didžiulio palaikymo iš adekvačiosios visuomenės dalies, o arenoje pamatėme mėlynai geltonų dvisplavių jūrą. Nuostabus vaizdas! O kad toks vaizdas nervina priešus ir vatinius veikėjus - tai jų pačių problemos. Tegul nervinasi toliau, o laisvasis pasaulis visada nugalės“, - teigė „Green White Boys“.


Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: