M. Kalnietis sirgaliams: „Kalnas išeina iš „Žalgirio“, bet „Žalgiris“ iš Kalno neišeis niekada“

M. Kalnietis sirgaliams: „Kalnas išeina iš „Žalgirio“, bet „Žalgiris“ iš Kalno neišeis niekada“

Sekmadienio vakarą Kaune vykusį atsisveikinimą su legendiniu šalies krepšininku Mantu Kalniečiu sensacingai sugadino Jonavos „CBet“ (10-6).



Virginijaus Šeškaus auklėtiniai išvykoje 80:76 (22:12, 21:26, 13:24, 24:14) patiesė Kauno „Žalgirį“ (15-2), kuriam išrašė vos antrąjį sezono pralaimėjimą.

Tai buvo paskutinysis mačas M. Kalniečio karjeroje, kuri truko bene 20 metų. Starto penkete susitikimą pradėjęs gynėjas per kiek daugiau nei 20 minučių pelnė 5 taškus ir išdalino 3 rezultatyvius perdavimus.

Po mačo M. Kalnietis dalyvavo spaudos konferencijoje, kur pasidalijo mintimis.


„Emocijas paskutines 24 valandas buvo sunku suvaldyti, nors miegojau ramiai, nuo pat ryto jaučiausi kaip ne savas. Normalu, juk ne kasdien baigi žaisti krepšinį. Nesakyčiau, kad pavyko su tuo susitvarkyti. Ir dabar sunku kalbėti apie mačą, galvoje verda kas kita. Yra daug prisiminimų bei istorijų.

Esu toks žmogus, kad tai nebuvo spontaniškas, o nuoseklus ir ramiai priimtas sprendimas. Nuo pat vaikystės svajojau žaist „Žalgiryje“. Pavyko įgyvendinti svajonę, visada didžiavausi, kad čia žaidžiu.

Labai tikiuosi, kad sezonas „Žalgiriui“ baigsis gerai, bus progų pašvęsti – aš tą irgi neblogai moku“, - kalbėjo Kalnas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: