G. Žibėnas: „Džiaugiamės, kad Masiulis ėmė rodyti geresnius rezultatus“

G. Žibėnas: „Džiaugiamės, kad Masiulis ėmė rodyti geresnius rezultatus“

Vilniaus „Rytas“ (17-5) ir be pajėgiausios sudėties papildė pergalių kraitį „Betsafe-LKL“ ir svečiuose 104:75 (27:17, 21:20, 28:15, 28:23) susitvarkė su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ (5-17).



Po mačo „Ryto“ vyr. treneris Giedrius Žibėnas atskleidė, kad naujokas jau rungtyniaus prieš Manresos BAXI komandą.

„Sveikinimai sirgaliams, kurie čia atvyko ir davė tą energiją mums visas 40 minučių, tai yra neįtikėtina. Ar turime 2 taškų persvarą, ar 30 taškų skirtumą, jie yra visuomet su mumis.

Pirmoje rungtynių pusėje nedirboje sąžiningai gynyboje, todėl nepavyko atitrūkti. Daug neteisingų pražangų padarėme, daug naivių neatsivėrimų, kai jie net žaidė su mažu penketų. Antroje rungtynių pusėje išėjome kur kas rimčiau nusiteikę.


Justinas Gorhamas turėtų jau žaisti prieš BAXI. Stengsimės viską jam supaprastinti. Nes tos rungtynės yra apie energiją, niekieno kamuolius, kas grius. Toks žaidėjas, toks, kuris to juodo darbo nevengia – tam jį ir pasiėmėme. Jis nevengia didelių iššūkių, nori žaisti žymiai geresniame lygyje ir manome, kad jį per dvi dienas kažkiek įvesime. Bus matyt, kokios jis formos. Bandysime jį įjungti į rungtynes“, - kalbėjo strategas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: