Atsiprašė rasizmu apkaltintas K. Tiškevičius (VIDEO)

Atsiprašė rasizmu apkaltintas K. Tiškevičius (VIDEO)

Antradienį krepšinio komentatorius ir tinklapio „Basketnews“ tinklalaidės vedėjas Karolis Tiškevičius pateko į internautų dėmesį už „rasistinį“ pasisakymą apie San Fransisko „Warriors“ puolėją Draymondą Greeną.



Komentatorius neetiškai sureagavo į „Warriors“ žaidėjo Draymondo Greeno nesportišką elgesį „Sacramento Kings“ žaidėjo Domanto Sabonio atžvilgiu per NBA rungtynes

„Draymondas Greenas tiesiog kaip beždžionė šokinėjo... Čia jokio rasizmo. Jei norite, įžvelkite. Va toks šokinėjimas yra beždžionės šokinėjimas. Taip šokinėjo ant Domanto Sabonio. Jei norit rasizmą įžvelgti, tai jūsų asmeninės problemos. Tai baisus atvejis.

Draymondas sako, kad Domantas sulaikė koją ir jis neturėjau kur tos kojos pastatyt ir taip nukrito. Ne, tu spyrei žmogui į šonkaulius ir dar palaikei tą koją. Na gyvulių gyvulys!“, - kalbėko K. Tiškevičius.


Į tai sureagavo JAV spauda, o K. Tiškevičiaus žodžius parašė MSN, NBACounty ir NBACentral portalai.

Trečiadienį K. Tiškevičius socialiniame tinkle išplatino atsiprašymą.

„Daug neprikomentuosiu, nes gerai žinot, kad rasistu manęs niekaip nepavadinsit. Vis dėlto, nors apie rasę net minties neturėjau, Greeno veiksmams apibūdinti tikrai pasirinkau patį blogiausią žodį. Veiksmams, o ne žmogui! Nežinau, ar kažkas JAV gilinsis į tai, ką dabar sakau, bet yra ir kam Lietuvoje net ir tai reikia paaiškinti“, - rašė K. Tiškevičius.

Primename, kad LKL suspendavo K. Tiškevičių.


Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: