Debiutinis „Wolves“ sezonas Alytuje uždarytas nuotaikingai

Debiutinis „Wolves“ sezonas Alytuje uždarytas nuotaikingai

BcWolves nuotr.

„Wolves“ krepšinio sezonas – baigtas. Antradienį komandos krepšininkai, treneriai ir vadovai nuotaikingoje sezono uždarymo šventėje padėkojo Alytaus miesto krepšinio gerbėjams už palaikymą nuo pirmųjų iki paskutiniųjų rungtynių.



„Didžiulį ačiū tariu Alytaus miesto gyventojams, kad mus priėmėte, kad gausiai lankėtės arenoje, kad gyvenote komanda, kad piešėte jai piešinius. Labai gera jus visus matyti. Mes esame be galo dėkingi ir džiaugiamės tokiu palaikymu. Lenkiu galvą prieš jus visus“, – linkėdamas gerai praleisti vakarą kalbėjo „Wolves“ klubo prezidentas Rimantas Kaukėnas.

Per 500 į Alytaus kultūros centro amfiteatrą susirinkusių alytiškių, padedami klubo ambasadorių brolių Lavrinovičių, klausinėjo žaidėjo ir vyr. komandos trenerio Kęstučio Kemzūros apie batų dydžius, marškinėlių numerius, žaidėjų žaidimo laiką, pergalių šventimą, tingėjimą treniruotis.

Visiems krepšinio gerbėjams rūpimo klausimo, ar tęs karjerą, neišvengė ir komandos kapitonas Mindaugas Lukauskis.


„Tikrai norėčiau sužaisti dar vieną sezoną. O gal du ar tris“, – šypsojosi vyriausias visų laikų LKL krepšininkas.

Atsakę į klausimus, žaidėjai surengė rungtynių metų visų laukiamą „Marškinėlių lietų“, dalino parašus, fotografavosi ir kartu su miestiečiais varžėsi įvairiose rungtyse – spardė kamuolį į taikinį, šaudė iš lanko, lenktyniavo mėtydami į krepšį visų mėgstamame „Karavano“ žaidime.

Šventės metu buvo padėkota komandos partneriams už paramą ir pagalbą viso debiutinio sezono metu.

Uždarymo renginį vainikavo klubo ambasadoriaus reperio Ironvyto koncertas.

BcWolves.com

Video rekomendacijos: