„Wolves“ žaidėjų paieškos: skambios pavardės ir Eurolygos patirties turintis legionierius

„Wolves“ žaidėjų paieškos: skambios pavardės ir Eurolygos patirties turintis legionierius

LKL ir Aba-liga nuotr.

Alytaus-Vilniaus „Wolves“ komanda pradeda tarpsezonio darbus ir nusitaikė į kelis žaidėjus.



Krepsiniozinios.lt žiniomis, „Wolves“ akiratyje yra Karolis Lukošiūnas, Margiris Normantas, Deividas Sirvydis ir Jaylenas Adamsas.

„Wolves“ naują kontraktą pasiūlė ir Ahmadui Caveriu. Klubas taip pat tikisi išlaikyti Mindaugą Lukauskį.

Garantuotas sutartis kitam sezonui turi Kristupas Žemaitis, Adas Juškevičius, Arnas Beručka, Eigirdas Žukauskas, Vitalijus Kozys bei Regimantas Miniotas.


Kitą sezoną Alytaus-Vilniaus komandos krepšininkus toliau treniruos Kęsturis Kemzūra. „Wolves“ pratęsė kontraktą su treneriu.

Primename, kad Alytaus-Vilniaus ekipa jau išsaugojo Jeffery Taylorą, su kuriuo buvo pasirašytas kontraktas dvejiems metams.

D. Sirvydis praėjusį sezoną žaidė Fort Veino „Mad Ants“ ir Viskonsino „Herd“ komandose ir G lygoje rinko po 10,4 taško ir 4 atkovotų kamuolių statistiką. Iš toli jo pataikymo procentas siekė 30 proc.

Vilniaus „Ryto“ kapitonas M. Normantas LKL čempionate fiksavo 10,7 taško, 2,6 atkovoto kamuolio, 3 rezultatyvius perdavimus ir 11 naudingumo balo statistiką.


Kauno „Žalgirio“ snaiperis K. Lukošiūnas Eurolygoje aikštėje praleisdamas po 7 minutes per 22 rungtynes rinko po 1,8 taško. LKL čempionate K. Lukošiūno statistika buvo solidesnė – po 5,8 taško (tritaškiai 38,9 proc.) per 14 žaidimo minučių.

J. Adamsas šį sezoną pradėjo Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipoje, bet vėliau buvo atleistas ir persikėlė į Kinijos lygą.

Eurolygoje krepšininkas rinko po 5,7 taško, 2 atkovotus kamuolius, 2,7 rezultatyvius perdavimus ir 2 naudingumo balus.

Tuo metu Kinijos čempionate jis vidutiniškai pelnydavo po 8,7 taško, atkovodavo po 3,6 ir perimdavo po 1,3 kamuolio, atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus bei rinkdavo po 8,8 naudingumo balus.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: