Aiškėja E. Ulanovo kontrakto detalės: uždirbs daugiau nei praėjusį sezoną

Aiškėja E. Ulanovo kontrakto detalės: uždirbs daugiau nei praėjusį sezoną

LKL nuotr.

Kauno „Žalgiris“ pasiekė dar vieną pergalę tarpsezoniu – klubas ilgam laikui pratęsė sutartį su vienu svarbiausiu komandos žaidėju ir kapitonu Edgaru Ulanovu.



Kaunietis gimtojo miesto komandos garbę gins dar ketverius metus, iki 2027-ųjų vasaros.

Po šios žinios aiškėja ir puolėjo atlyginimas.

Kitą sezoną E. Ulanovas „Žalgirio“ ekipoje turėtų uždirbti apie 600 tūkst. eurų.


Jis bus vienas brangiausių komandos žaidėjų.

Verta paminėti, kad krepšininko atlyginimas stabiliai augs kiekvieną sezoną

Šį sezoną E. Ulanovas „Žalgiryje“ uždirbo apie 500 tūkst. eurų.

Praėjusį sezoną E.Ulanovas buvo trečias pagal rezultatyvumą komandos žaidėjas Eurolygoje, rinkęs po 10,2 taško ir pirmavęs komandoje pagal pelnomus taškus „Betsafe-LKL“ čempionate (10,5 tšk.).


„Žalgiryje“ nuo 2014 m. sezono su vienerių metų pertrauka rungtyniaujantis E.Ulanovas po ketverių metų jau bus 35-erių, todėl krepšininkas supranta, kad žaliai baltų klubas jau veikiausiai gali tapti ir paskutine karjeros stotele.

„Manęs NBA naujokų biržoje po ketverių metų nepašauks. Viską reikėjo apsvarstyti su šeima. Greičiausiai čia ir bus ta komanda, kurioje baigsis mano kaip krepšininko kelias. Aš jau čia esu „n“ metų. Čia viską suprantu.

Buvo ir geresnių, ir blogesnių sezonų. Buvo momentai, kai klubas man labai daug padėjo ir palaikė. Buvo momentų, kai ir aš spaudžiau maksimumą iš savęs padėti komandai. Tas abipusis ryšys visada yra. Žinoma, fanai, kurie mane visą laiką palaiko. Tuo pat metu esu kaunietis, žaidžiau dublerių komandoje, todėl nuo vaikystės ir buvo didžiausia svajonė čia žaisti. Kai viską pajunti savo kailiu, kai laimi, kai kažką pralaimi, bet pasisemi patirties iš to, suprantu, kad nėra geresnės vietos tobulėti“, – teigė „Žalgirio“ kapitonas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: