„Wolves“ žaidėjų fiziniu pasirengimu rūpinsis L. Rimkus

„Wolves“ žaidėjų fiziniu pasirengimu rūpinsis L. Rimkus

BcWolves.com nuotr.

Antrajame BC „Wolves“ sezone komandos žaidėjų fiziniu pasirengimu rūpinsis Laimonas Rimkus, papildęs vyr. trenerio Kęstučio Kemzūros štabą. Jis pakeis klubą palikusį Deividą Rinkevičių.



Pastaruosius penkis sezonus L. Rimkus praleido Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ komandoje, kurioje pradėjo savo kaip trenerio karjerą po studijų Lietuvos bei užsienio universitetuose.

Be Lietuvos sporto universiteto jis žinių papildomai sėmėsi Prahos Karolio universitete Čekijoje, UTAD (Tras-os-Montes ir Alto Douro) universitete Portugalijoje ir Oto fon Gerikės (Otto von Guericke) universitete Vokietijoje.

Įgijęs praktinės patirties L. Rimkus trejus metus ja dalinosi ir su jaunąja šalies karta, skaitydamas paskaitas savojoje Alma Mater.


Fizinio rengimo specialistas taip pat buvo kviečiamas į anksčiau Lietuvos krepšinio federacijos vykdyto projekto „Talentų karta“ stovyklas, kuriose dirbo su perspektyviausiu šalies jaunimu.

Naujasis „Wolves“ treneris yra žinomas ne tik šalies krepšinio, bet ir kovos menų aplinkoje. Juodą diržą turintis L. Rimkus yra Lietuvos ir Europos kyokushin karate čempionatų dalyvis ir prizininkas.

Klubas dėkoja D. Rinkevičiui už darbą debiutiniame „Wolves“ komandos sezone ir linki sėkmingai tęsti asmeninę karjerą.

BcWolves.com

Video rekomendacijos: